reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć Wszystkim Staraczkom [emoji4]

Byłam kiedyś na tym forum, jeszcze w jego pierwszej edycji, ale jakoś długo nam się zbierało z mężem na starania [emoji6]

Teraz staramy się od stycznia, jak na razie bez skutku, właśnie czekam na przyjście @.

Chciałam Was zapytać czy któraś ma/miała podobną sytuację - ok. tygodnia przed okresem co cykl zaczynają mi się plamienia. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz przy staraniach zastanawiam się o co może chodzić. Czy ktoś miał podobne doświadczenia?

@Otoona gratuluję synka :-) też marzę o synku nawet imię już mamy wybrane :-)
A ja miałam w tym miesiącu nie myśleć i się nie nastawiac ale nie wiem co myśleć bo @ powinna być jutro lub w niedzielę ale od 4 dni temperatura rośnie jest już o 0,3 stopnia wyższa niż przy owulacji.... To mój pierwszy cykl z mierzeniem więc jeszcze nie wiem co i jak
Dziękuję :). Jakoś od samego początku czułam że będzie chłopak i się nie myliłam. U mnie pełna euforia ale mąż jest trochę zawiedziony bo chciał córkę. Może następnym razem się uda [emoji14]. Imię też mam już wybrane-Kubuś [emoji7].

@natasza88 dziękuję za odpowiedź [emoji4] jestem umówiona do giną na koniec maja, wcześniej zrobię progesteron i LH.

reklama
Te plamienia i ja ostatnio mam tzn najpierw taki śluz zabarwiony krwią a potem po kilku dniach @ przed zabiegiem tak nie mialam :( i dziś twraz popołudniu znow zauwazylam 24dc wiec @ się zbliża :( wiec nawet nie bede musiala testowac bo juz wiem :( przed zabiegiem udalo nam sie za 1 razem a teraz 3 cykle i na pewno będzie następny .....

Ostatnia edycja:
Do góry