reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć Wszystkim Staraczkom [emoji4]

Byłam kiedyś na tym forum, jeszcze w jego pierwszej edycji, ale jakoś długo nam się zbierało z mężem na starania [emoji6]

Teraz staramy się od stycznia, jak na razie bez skutku, właśnie czekam na przyjście @.

Chciałam Was zapytać czy któraś ma/miała podobną sytuację - ok. tygodnia przed okresem co cykl zaczynają mi się plamienia. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz przy staraniach zastanawiam się o co może chodzić. Czy ktoś miał podobne doświadczenia?

@Otoona gratuluję synka :-) też marzę o synku nawet imię już mamy wybrane :-)
A ja miałam w tym miesiącu nie myśleć i się nie nastawiac ale nie wiem co myśleć bo @ powinna być jutro lub w niedzielę ale od 4 dni temperatura rośnie jest już o 0,3 stopnia wyższa niż przy owulacji.... To mój pierwszy cykl z mierzeniem więc jeszcze nie wiem co i jak
Dziękuję :). Jakoś od samego początku czułam że będzie chłopak i się nie myliłam. U mnie pełna euforia ale mąż jest trochę zawiedziony bo chciał córkę. Może następnym razem się uda [emoji14]. Imię też mam już wybrane-Kubuś [emoji7].

@natasza88 dziękuję za odpowiedź [emoji4] jestem umówiona do giną na koniec maja, wcześniej zrobię progesteron i LH.

reklama
Te plamienia i ja ostatnio mam tzn najpierw taki śluz zabarwiony krwią a potem po kilku dniach @ przed zabiegiem tak nie mialam :( i dziś twraz popołudniu znow zauwazylam 24dc wiec @ się zbliża :( wiec nawet nie bede musiala testowac bo juz wiem :( przed zabiegiem udalo nam sie za 1 razem a teraz 3 cykle i na pewno będzie następny .....

Ostatnia edycja:
Do góry