reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Sliim , @Fleur86 trzymam za Was mocno kciuki zeby się udało. Mi do @ zostało 5 dni dziś będąc w Tesco wpakowałam do wózka test ciązowy myśle a co mi szkodzi zrobię ale jak tak dłużej pochodziłam po sklepie to wkońcu go odłożyłam bo obiecałam sobie że w tym cyklu nie testuje przed @ dopiero jak się będzie spóźniać....
Ja kolejny test kupie w poniedziałek dopiero żeby nie kusiło :D

reklama
A ja trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące :)
Ja dopiero 11 maja mam termin @, i wtedy będę sikać. Jakoś tak dziwnie w tym cyklu, ani śluzu za bardzo nie mam, ani nic mnie nie boli.. no ale zobaczymy :)
W pracy taki zasuw że nie mam kiedy nawet do Was zajrzeć. Może w weekend uda mi się podczytać zaległości :)

Hej dziewczyny robiłam dziś test ale niestety 1 kreska. Jestem w 29 dc @ za 3 dni wiec żyje nadzieja ze nie wszystko stracone tym bardziej ze temperatura nadal się utrzymuje 37.1 :) tym razem już poczekam do 1 maja może po prostu za szybko i nic nie wykryto :) dzisiaj nawet mi się śniło, że się udało i ze mówiliśmy o tym rodzinie :)
Napewno za wczesnie bo ja jakos wierze ze Tobie sie uda!

@Otoona gratuluję synka :-) też marzę o synku nawet imię już mamy wybrane :-)
A ja miałam w tym miesiącu nie myśleć i się nie nastawiac ale nie wiem co myśleć bo @ powinna być jutro lub w niedzielę ale od 4 dni temperatura rośnie jest już o 0,3 stopnia wyższa niż przy owulacji.... To mój pierwszy cykl z mierzeniem więc jeszcze nie wiem co i jak

reklama
@Sliim , @Fleur86 trzymam za Was mocno kciuki zeby się udało. Mi do @ zostało 5 dni dziś będąc w Tesco wpakowałam do wózka test ciązowy myśle a co mi szkodzi zrobię ale jak tak dłużej pochodziłam po sklepie to wkońcu go odłożyłam bo obiecałam sobie że w tym cyklu nie testuje przed @ dopiero jak się będzie spóźniać....

Ja kolejny test kupie w poniedziałek dopiero żeby nie kusiło :D
Kurde.... Ja mam w domu 4 testy ;) pewnie nie wytrzymam i będę codziennie robić znając życie.. Choć plan mam żeby się wstrzymać z robieniem testow i pójść w poniedziałek na zaplanowaną betę. Ale jakoś w to nie wierzę ;):D;):D

Do góry