Jest piękna druga krecha! Ja znając życie robiła bym to samoPowiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest piękna druga krecha! Ja znając życie robiła bym to samoPowiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Piękne II kreseczkiPowiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Inka ja miałam 2.60 co prawda od kilku dni biorę eutyrox ale wcześniej nic. Samo tsh to nie wyznacznik, robiłaś jeszcze ft3 i ft4?A czy to TSH ma dużą tendencje do samoczynnych skoków? W grudniu w odstepie dwóch tygodni chyba robili mi w szpitalu badania krwi i za pierwszym razem miałam 1 z hakiem, a za drugim zdaje się 2,5. Gin kazał mi się tym nie przejmować zbytnio..
Spokojnie ja zrobiłam ok 8. Pani w aptece pewnie jak mnie widziała to pomyślała wariatka [emoji14].Powiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Wiem, sama to przerabialam tylko w styczniu to jakoś olalam i się udało [emoji5]. Bo wiesz że teraz nic nie stoi na przeszkodzie żeby się udało [emoji5]. Ja mam kolejną wizytę u gin 26 kwietnia. Będę go molestowac dalej o płeć czy już coś tam widzi [emoji14]. Podświadomie jednak czuję że to chlopak. Ciągle mówię do brzucha w rodzaju męskim [emoji14]. Czuję się bardzo dobrze. Zaczynam mieć co raz więcej energii. Chociaż co raz szybciej się męczę [emoji14] i muszę robić sobie przerwy. Poziom cukru już się ustabilizowal, wreszcie dopasowalam dawkę insuliny [emoji5]. A za Ciebie i każdą dziewczyne na forum mocno trzymam kciuki i dziękuję że pytasz co u mnie [emoji5]No ale glowy nie umiem wylaczyc z myslenia. Jakos po operacji mam jeszcze wieksze parcie na dziecko.
A Ty kiedy kolejna wizyta u gina? Jak sie czujesz? Poziom cukru Ci skacze czy raczej w normie?
Gratulacyjne z okazji zareczyn [emoji5]. Teraz czeka Cię czas przygotowań do ślubu [emoji5]. Fajna sprawa. Wspaniale że już znasz płeć. Ja ciągle żyje w nie pewności chociaż czuję że będzie drugi syn a mąż twierdzi że dziewczynka taaaaaa [emoji14]Hej dziewczyny.
Na początku gratulacje dla tych co zobaczyly 2 kreski
Dawno mnie tu nie byloo opowiadajcie co u was?
Jak mija ciąża ?
Jak znosicie ta pogodę. ?
U.mnie ah.. duzoo się działo w końcu się doczekałam aż mój facet się oświadczy
Z ciążą dobrze znów prawdopodobnie
chłopak . Jedynie co mnie meczy szczególnie w sklepie to zawroty głowy i.to.straszne..