reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny :) mam na imię Ewa ,jestem z Tychów, chociaż obecnie mieszkam w Brennej. Mam dwie wspaniałe, odchowane córeczki - 6letnią Emilkę i 3letnią Martusię. Wydawałoby się że powinnam zacząć się cieszyć że kupki, kaszki zupki już za mną... a tu psikus :) zamarzyło nam się zostać rodzicami po raz trzeci. Dopiero zaczynamy się starać, wizyta u gina za dwa tygodnie, bo trzeba sprawdzić stan blizny po dwóch cc.. pewno jakieś badania zrobić... ale mam nadzieję że będzie ok :)
To 3mam kciuki by Wam sie szybko udalo:)

Dzięki Dziewczyny :*

Bardzo bym chciała.. pierwsza opcja (zaraz po ślubie:p) była taka, że trzeci maluch będzie na starość.. :) ale wyszło jak wyszło, Starszak już niedługo do szkoły idzie, Młodsza w przedszkolu, praca jest, umowa na czas nieokreślony u obojga z nas także i możliwości są. Jestem jedynaczką, zawsze marzyła mi się duża rodzina (chociaż po starszej córce przeszłam takiego baby bluesa że myslałam że już zamkniemy stragan) a tu jednak.. :)

Tak będzie o ile męża nie zastrzelę wcześniej! Jest pracowity i w ogóle, ale wszystkie papiery do banku to na mojej głowie i jak miał listę do przyszykowania swoich dokumentów to nie przyszykował nic. Tzn dał mi PIT na brudno napisany, nie podpisany i nie potwierdzony. Dwie lewe ręce do spraw biurokratycznych. Fakt dom postawił, ale co ja się po urzędach nalatałam to moje. Nawet ciężko mu się podpisać żeby jakiegoś dokumentu nie pominąć. Oh, wyżaliłam się na niego i mi lżej.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak to z chlopami jest.
Od tego tu jestesmy by sie wyzalic i ponarzekac:)

Tak będzie o ile męża nie zastrzelę wcześniej! Jest pracowity i w ogóle, ale wszystkie papiery do banku to na mojej głowie i jak miał listę do przyszykowania swoich dokumentów to nie przyszykował nic. Tzn dał mi PIT na brudno napisany, nie podpisany i nie potwierdzony. Dwie lewe ręce do spraw biurokratycznych. Fakt dom postawił, ale co ja się po urzędach nalatałam to moje. Nawet ciężko mu się podpisać żeby jakiegoś dokumentu nie pominąć. Oh, wyżaliłam się na niego i mi lżej.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

@Velvetka [emoji846][emoji846] skąd ja to znam... w ubiegłym tygodniu podpisaliśmy umowę kredytowa i wszystkie kwestie formalne na mojej głowie... chyba faceci tak maja... natomiast w kwestiach organizacyjnych jeśli chodzi o wakacje i wszelkiego rodzaju wyjazdy to jest niezastąpiony [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry! Dzisiaj u mnie 26dc, jutro powinien być ostatni dzień cyklu, ostatnio mam 27dniowe cykle. No i grzecznie czekam, nie zrobiłam ani jednego testu. [emoji23] Jeśli się nie udało to zacznę 20 cykl starań. Okrągła liczba, może to będzie wyjątkowy cykl. A może jednak tego cyklu w ogóle nie będzie. [emoji23]

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
Do góry