reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć dziewczyny :-)
Ja po stodowej wizycie. Pęcherzyk jest, maly kropek (ale bardzo dobrze trzeba się bylo przyjrzeć) jest, na zobaczenie serduszka zdecydowanie za wcześnie :-) nastepna wizyta za dwa tygodnie, wtedy zalozymy kartę ciąży :-)

Z objawów - w sumie cyce raz mocniej, raz mniej bolą, mdlosci mialam tylko raz po kawie, sikam bardzo często no i cos tam poboli czy zakluje w podbrzuszu, ale to też nie tak ciagle jak w kilka piereszych dni po teście :-) i niestety w krzyżu mnie boli jak za dlugo siedzę lub leżę w jednej pozycji :-/ i od dwoch dni mega senna jestem.

Powodzenia w staraniach, obyście wszystkie w tym roku conajmniej zobaczyły dwie krechy :-)

Cześć dziewczyny :-)
Ja po stodowej wizycie. Pęcherzyk jest, maly kropek (ale bardzo dobrze trzeba się bylo przyjrzeć) jest, na zobaczenie serduszka zdecydowanie za wcześnie :-) nastepna wizyta za dwa tygodnie, wtedy zalozymy kartę ciąży :-)

Z objawów - w sumie cyce raz mocniej, raz mniej bolą, mdlosci mialam tylko raz po kawie, sikam bardzo często no i cos tam poboli czy zakluje w podbrzuszu, ale to też nie tak ciagle jak w kilka piereszych dni po teście :-) i niestety w krzyżu mnie boli jak za dlugo siedzę lub leżę w jednej pozycji :-/ i od dwoch dni mega senna jestem.

Powodzenia w staraniach, obyście wszystkie w tym roku conajmniej zobaczyły dwie krechy :-)
To trzymam kciuki za kolejną wizytę kochana! Ale się cieszę z Twojego szczęścia! 😍

Hej, a czy znacie jakieś przesądy czy zabobony na zajście w ciążę?
Czytałam kiedyś że starając sie należy kupić smoczek czy pieluche.
Jest taka figurka z drewna co się nazywa " bogini płodności" czy coś takiego . Powinno się ją postawić w sypialni i pogłaskać jej brzuch a ona " zaczaruje " i kobieta będzie w ciąży. U koleżanki i siostry pomogło. Ale u mnie chyba wyczerpała moce bo stoi parę lat i nic .

reklama
Do góry