reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Elodia @Baffi26 jak się czujecie dziewczyny? [emoji813]
Oprocz spuchniętych cyców i klucia wpodbrzuszu jak to na początku, to nawet w miarę. Jedyniie wczorja cos na kształt lekkich mdłości mialam wieczorem?.. No i dzsiaj, jak zobaczylam ulubiony ostry sos w lodówce to stwierdziłam, że chyba jednak mi nie smakuje [emoji28] i trzasnelam drzwiami.

Wizytę mam na środę 27.01 na 17:20. Będzie to 5+4 i pewnie bedzie tylko pęcherzyk widocnzy, ale po tym poronieniu 3 lata temu, nie chciałam z wizytą czekać.

Oprocz spuchniętych cyców i klucia wpodbrzuszu jak to na początku, to nawet w miarę. Jedyniie wczorja cos na kształt lekkich mdłości mialam wieczorem?.. No i dzsiaj, jak zobaczylam ulubiony ostry sos w lodówce to stwierdziłam, że chyba jednak mi nie smakuje [emoji28] i trzasnelam drzwiami.
Wizytę mam na środę 27.01 na 17:20. Będzie to 5+4 i pewnie bedzie tylko pęcherzyk widocnzy, ale po tym poronieniu 3 lata temu, nie chciałam z wizytą czekać.
Już trzymam kciuki za wizytę! :) Nie dziwię się, że chcesz mieć szybko wizytę. Ja też zawsze szłam szybciej na wizytę. Będzie dobrze!

Już trzymam kciuki za wizytę! :) Nie dziwię się, że chcesz mieć szybko wizytę. Ja też zawsze szłam szybciej na wizytę. Będzie dobrze!
Musi być... Kolejna strata by mnie totlanie dobiła. Ale w ogole nie mam przeczucia żeby cos mial pojsc nie tak. 3 lata temu mialam tkaie przeczucie no i wiadomo, jak się skończyło.

Dziewczyny czy są może jakieś suplementy poprawiające jakość jajeczek ?
I co byscie polecały dla mężczyzn? Wiem, ze chodzi o selen, cynk itd. ale jest może jakiś suplement bez recepty, w którym są zawarte te wszystkie składniki? :) co polecacie ?

Dziewczyny czy są może jakieś suplementy poprawiające jakość jajeczek ?
I co byscie polecały dla mężczyzn? Wiem, ze chodzi o selen, cynk itd. ale jest może jakiś suplement bez recepty, w którym są zawarte te wszystkie składniki? :) co polecacie ?
Mój mąż brał androvit. :) A dla kobiet witamin jako takich nie ma na poprawę jajeczek, raczej po prostu suple dla planujących ciążę. :)

reklama
Do góry