Elodia
Fanka BB :)
Po prenatalnych wrzucę foto, teraz na wizycie z wrazenia zapomniałam powiedzieć, żeby mi foto wydrukował [emoji85]Pochwal się nam zdjęciem usg! [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po prenatalnych wrzucę foto, teraz na wizycie z wrazenia zapomniałam powiedzieć, żeby mi foto wydrukował [emoji85]Pochwal się nam zdjęciem usg! [emoji813]
I mnie ? Magda 30 Ełk 2 dzieci 9 cykl staranDopisz i mnie. Emilia 23 Olsztyn 2 dzieci 1 cykl starań
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W tabelce zapisywać będę Was następująco:
1. @nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
2. @nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
3. @nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
i tak dalej...
Pasuje wam?
Ooo to super! Życzę Ci spokojnej ciążyJa czekam na prenatalne, 16 marca mam mieć. Rozpłynęłam siė na usg tydzień tmeu, to było 9+6, dzidzi tak slodko rączkami ruszało [emoji3059]
Wszystkim wam dziewczyny się uda, mimo że coś ostatnio pusto tu się zrobiło. Prz3syłam pozytywne fluidy [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ale ze dziewczyny się przeniosły na inne wątki ?Hej! Myślę, że tutaj jest cichutko powstały nowe wątki staraczkowe. U nas bez zmian oprócz miejsca zamieszkania, wróciliśmy do mojego domu rodzinnego. A tobie kochana życzę aby @ nie przyszła tylko pojawiły się
"Stara" zgrana ekipa, która już ma maluszki jest na tym wątku 'udało się' a inne albo w ogóle się już nie udzielają albo na innych wątkach. Ja w ogóle przeniosłam się na inne forum już dawno.Ale ze dziewczyny się przeniosły na inne wątki ?
Ja niestety dostałam @, w nocy mnie obudził mega bol brzucha :// szczerze liczyłam na ten cykl a tu znowu rozczarowanie eeeeh także ten....
Na jakie inne? Bo faktycznie mega tu cisza ostatnio"Stara" zgrana ekipa, która już ma maluszki jest na tym wątku 'udało się' a inne albo w ogóle się już nie udzielają albo na innych wątkach. Ja w ogóle przeniosłam się na inne forum już dawno.
Na pewno krzywej nie zrobisz sama prywatnie, nawet prywatnie trzeba mieć skierowanie od lekarza - dlatego nie robiłam. Co lekarz to kazdy mówił, ze nie ma potrzeby u mnie więc dlatego nie miałam okazji zrobić. Tutaj łap linka do poczytania: Link do: Krzywa insulinowa - wskazania, przebieg, przygotowanie do badaniaGosia badalas może krzywa cukrowa i insulinę? Jak wyglądają te badania? Trzeba się jakoś przygotować specjalnie ?