Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obudziłam się z takim dziwnym uczuciem ciągnięcia po obu stronach podbrzusza. Czasami takie odczucie mam tuż przed @, ale teraz powinnam @ dostać za tydzien dopiero. I zmaiast typowego rozdrażnienia jakaś taka spokojna jestem.
Ile już cykli się starasz? Głowa do góry i będzie dobrze u nas cały miesiąc nic nie było tacy byslimy zapracowani ze szok, ale było raz ale w dzień płodny wiec się okaże za dwa tygodnieCześć dziewczyny, u mnie niestety znowu nic @ dziś przyszła...
My to już z Irenką 'weterankami' na tym wątku jesteśmy. Na pierwszej stronie jest tabelka, w sumie bardzo zaniedbana przeze mnie, nie dopisałam dziewczyn nowych... Ale za dużo sie dzieje a ja nie mam nawet kiedy usiąść przy komputerze.Ile już cykli się starasz? Głowa do góry i będzie dobrze u nas cały miesiąc nic nie było tacy byslimy zapracowani ze szok, ale było raz ale w dzień płodny wiec się okaże za dwa tygodnie
Przytulam Cię mocno! My to się na czekamy na ten cud...Cześć dziewczyny, u mnie niestety znowu nic @ dziś przyszła...
A kto to wie, zobacyzmy. Tak mnie w sumie po tym porannym ciągnięciu co chwilę po jednej albo po drugiej stronie coś szczypie albo kłuje. No to testujesz za niedługo? Ja chyba spróbuję w niedizele rano.Może to dobry znak [emoji256] Ja mam dzisiaj 26 dc.
Cześć dziewczyny, u mnie niestety znowu nic @ dziś przyszła... [emoji36][emoji51][emoji58]
Hmm... 43cs.Ile już cykli się starasz? Głowa do góry i będzie dobrze u nas cały miesiąc nic nie było tacy byslimy zapracowani ze szok, ale było raz ale w dzień płodny wiec się okaże za dwa tygodnie
DziękujePrzytulam Cię mocno! My to się na czekamy na ten cud...