reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratuluje [emoji3059] ja długo mowilam, że zostaje przy jednym [emoji1]
Ja tak samo. Zresztą długo mialam skomplikowaną sytuację życiową, schodzenie i rozchodzenie z ojcem młodej, aż w końcu wyszlam z uzależnienia od niwgo i zeszlam się z mężem. 3 lata temu staralismy sie o dizdizę (zła cytologia, cin3, koplospkopia aż w koncu konizacja szyjki poprzez wypalanke pętlą elektryczną. W dodatku straszwniw przez gin, że to mi się może nawrócić etc etc, a od 3,5 roku po zabiegu cytologia 1 albo 2 grupa). Zaszlam w ciaze pod koniec października, no ale niestety cieszylam się tylko miesiąc. W geudniu zabieg, w 8t3d. Zmienilam pracę, wiedzialam że czeka nas długa przerwa w staraniach, do czasu umowy na czas nieokreślony. Ale z perspektywy czasu widzę, że dzięki tej przerwie odpoczęłam, psychicznie doszlam do siebie. Chociaz jak tak patrze na kalendarz, to gdyby nie strata, nasze dziecko mialoby teraz juz prawie 2 latka..
Aj, koniec marudzenia :-) zobacyzmy, cyz wredna @ za 2 tygodnie do mnie zawita.

reklama
Ja tak samo. Zresztą długo mialam skomplikowaną sytuację życiową, schodzenie i rozchodzenie z ojcem młodej, aż w końcu wyszlam z uzależnienia od niwgo i zeszlam się z mężem. 3 lata temu staralismy sie o dizdizę (zła cytologia, cin3, koplospkopia aż w koncu konizacja szyjki poprzez wypalanke pętlą elektryczną. W dodatku straszwniw przez gin, że to mi się może nawrócić etc etc, a od 3,5 roku po zabiegu cytologia 1 albo 2 grupa). Zaszlam w ciaze pod koniec października, no ale niestety cieszylam się tylko miesiąc. W geudniu zabieg, w 8t3d. Zmienilam pracę, wiedzialam że czeka nas długa przerwa w staraniach, do czasu umowy na czas nieokreślony. Ale z perspektywy czasu widzę, że dzięki tej przerwie odpoczęłam, psychicznie doszlam do siebie. Chociaz jak tak patrze na kalendarz, to gdyby nie strata, nasze dziecko mialoby teraz juz prawie 2 latka..
Aj, koniec marudzenia :-) zobacyzmy, cyz wredna @ za 2 tygodnie do mnie zawita.
Czasem życie pisze różne scenariusze jak widać, bardzo mi przykro z powodu straty ale trzymam kciuki by wredna @ w tym miesiącu nie przyszła :)

Czasem życie pisze różne scenariusze jak widać, bardzo mi przykro z powodu straty ale trzymam kciuki by wredna @ w tym miesiącu nie przyszła :)
Widocznie tak musiało być. Oby @ u nas wszystkich w tym miesiącu nie przyszla. Aż za wyraźne owulacyjne bóle mialam wczorja wiecozrem, a dzisiaj cisza i już cyce lekko pobolewają, jak to zwykle po owu u mnie. Także teraz cierpliwie czekać dwa tygodnie :-) oczywiście bez spiny.

Widocznie tak musiało być. Oby @ u nas wszystkich w tym miesiącu nie przyszla. Aż za wyraźne owulacyjne bóle mialam wczorja wiecozrem, a dzisiaj cisza i już cyce lekko pobolewają, jak to zwykle po owu u mnie. Także teraz cierpliwie czekać dwa tygodnie :-) oczywiście bez spiny.
My to kompletnie bez spiny nawet szczerze mówiąc nie wiem kiedy mam dni płodne bo dokaldnie nie pamietam kiedy miałam ostatnia miesiączkę 😁😁 najprawdopodobniej 8 maja wiec owulacja powinna być jakoś teraz nie?bo mam cykle 28 dniowe a kompletnie jej nie czuje

My to kompletnie bez spiny nawet szczerze mówiąc nie wiem kiedy mam dni płodne bo dokaldnie nie pamietam kiedy miałam ostatnia miesiączkę [emoji16][emoji16] najprawdopodobniej 8 maja wiec owulacja powinna być jakoś teraz nie?bo mam cykle 28 dniowe a kompletnie jej nie czuje
Jak ostatnia @ 8 maja, a cykle raczej 28 dniowe, to owu powinna być ok 22 maja, licząc na to, że pojawi się okolo 14 dnia cyklu. Zawsze może w jednæ albo drugą stronę się przesunąć :-) wiec u Ciebie pewnie lada moment będzie :-) ale seksy dla pryzjemnosci, bez myślenia o jednym :-)

Hej Dziewczyny, u mnie 8 dni do dnia okresu, już pomału odliczam dni do kolejnej serii testowania [emoji28] W tym cyklu mniejsze nadzieje, ale kto wie.

Co u Was, który dc? Czy Któraś teraz testuje?

Hej Dziewczyny, u mnie 8 dni do dnia okresu, już pomału odliczam dni do kolejnej serii testowania [emoji28] W tym cyklu mniejsze nadzieje, ale kto wie.

Co u Was, który dc? Czy Któraś teraz testuje?
U mnie 16 dc, czyli 12 dni do testowania, a zapewne albo zatestuję za 10 dni, albo zanim zdążę test zrobić, to wredna @ przyjdzie [emoji23]

U mnie 16 dc, czyli 12 dni do testowania, a zapewne albo zatestuję za 10 dni, albo zanim zdążę test zrobić, to wredna @ przyjdzie [emoji23]
Mi miesiączka wypada około 5 czerwca wiec do testowania jeszcze kawałek 😄😄 Hahah ależ to emocje 😂😂 ale nie spodziewam się, że uda sie za pierwszym razem i do tego nie czuje dni płodnych nic a nic a powinno być jakoś teraz bo właśnie dokładnie nie pamietam daty ostatniej mieisiaczki ale mniej więcej jak kojarzę fakty to dni płodne powinnam już mieć

reklama
Do góry