Fanka Kadry
Fanka BB :)
U mnie po porodzie długość cyklu się nie zmieniła ale przeszly całkiem bole miesiaczkowe(choć nie miałam ich nie wiadomo jak mocnych tak teraz nic kompletnie nie boli)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O masz... progesteron ładny, a tshDostałam wyniki.
Zobacz załącznik 1089443
Beta hcg 22,80mIU/ml. Na ten moment jest dobrze powtórka w poniedziałek
Prolaktyna jest ok, na kortyzolu się nie znam tutaj screen :Powiedzcie mi czy prolaktyna i koryyzol są Ok? Robione w 6 dc rano
Zobacz załącznik 1089684
Już dzisiaj wzięłam pierwsza dawkę euthyroxu, jak tylko będę w pracy to dzwonie po poradniach, mam nadzieję, że gdzieś mnie przyjmą.O masz... progesteron ładny, a tsh
Hej i jak sytuacja? Powtarzałaś bete?Dzisiejszy poranek zaczyna dawać mi nadziej ze bedzie dziś dobrze. Temp rosnie powyżej 37, łudzę się ze to sygnał ze leki działają i progesteron też się coś rusza. No i zrobiłam dziś w koncu test czułości 25 (poprzednie robiłam same 10), więc ostatni spam testowy, bo taki rezultat (Malinka dobrze radzilas ze poki mnie to uspokaja to robić bo dziś zdecydowanie mnie uspokoiło ).
Dziś termin @ i 13dpo. Zaczynam powoli wierzyć w cuda
I czekam az Wy wszystkie doczekacie się swoich kochane.
Jak tylko będę na komputerze to zmienię.@Migdalove Kochana zaktualizujesz mi dane w tabelce?
cs - 40, następna @ - 4.04.20.