starajaca2018
Fanka BB :)
Czy slyszalyscie/stosowały ta metoda tzn. W trakcie owulacji jedzenie ananasa świeżego łącznie z jego środkiem ?. Środek jest najważniejszy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stosowałam. I to nie chodzi tylko w trakcie owulacji. Najlepiej od momentu owulacji przez drugą połowę cyklu jeść. Moje endometrium dzięki temu było o wiele ładniejsze. Dzięki temu jest większa szansa na prawidłowe zagnieżdzenie zarodka.Czy slyszalyscie/stosowały ta metoda tzn. W trakcie owulacji jedzenie ananasa świeżego łącznie z jego środkiem ?. Środek jest najważniejszy.
Czy slyszalyscie/stosowały ta metoda tzn. W trakcie owulacji jedzenie ananasa świeżego łącznie z jego środkiem ?. Środek jest najważniejszy.
Może coś jest na rzeczy kto wie ja jeszcze 12 dni do @Ja jeszcze 7 dni do @, i mam tak ze jak siedzę czy leżę tp w brzuchu czuje duzy rozpierajacy balon (cala taka noc byla), i mam biale uplawy, ehh ale sie człowiek nakręca.
Może coś jest na rzeczy kto wie ja jeszcze 12 dni do @
Bardzo wczesna ciąża i bardzo wczesne poronienie..
Niestety nie udało się.
Ale życie gna do przodu, nie poddajemy się..
Hej dziewczyny odebrałam wyniki badań. Wszystko dobrze, hormony w porządku, jajowody drożne. Także działamy dalej... może faktycznie wszystko w głowie siedzi eh