reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Luzik, nic się nie stało. ;) jeśli chcesz mogę usunąć te posty. :) ale tak w ogóle to już twój maluszek taki duży, ale ten czas leci! [emoji813] Pozdrawiam! :)
Nie, nie trzeba :) chyba, że wam przeszkadza :)) już ma 8 msc, a ja zaraz wracam do pracy [emoji33] co u ciebie ? :)
Jaki już duży chłopak :) a ja pamiętam twój pozytywny test jakby to było wczoraj :)
Też pamiętam, radość mieszała się ze strachem, a później ten przedwczesny poród i kolejny strach, dobrze, że chociaż teraz mam to wynagradzane tym bezzębnym uśmiechem :))
Jak u ciebie ? Są jakieś postępy ? :))

Nie, nie trzeba :) chyba, że wam przeszkadza :)) już ma 8 msc, a ja zaraz wracam do pracy [emoji33] co u ciebie ? :)Też pamiętam, radość mieszała się ze strachem, a później ten przedwczesny poród i kolejny strach, dobrze, że chociaż teraz mam to wynagradzane tym bezzębnym uśmiechem :))

Niestety bez postępów, własnie 12cs nam leci, więc już trochę przeleciało. Ale po ciężkich mentalnie miesiącach teraz mam jakieś wyjątkowo pozytywne nastawienie (może zbliżającą wiosna tak na mnie działa) i nawet sobie Wmawiam że teraz jest mój cykl 😂 (oj ależ będzie płacz na początku marca jak zawita @ xD).
Własnie owu więc sobie działamy i jest plan na nowe badania do porobienia i badanie nasienia dla mojego w kwietniu, także jakas strategia znów się budzi do życia :p
Poza tym będzie nam się trochę zmieniało też prywatnie w życiu więc szykuje się intensywny rok.
Kto wie, może już niedługo ;)

Jutro będzie tydzień od zastrzyki
Ja nie robiłam wgl testu, zwróciłam uwagę że od momentu kiedy wylądowałam w szpitalu i kiedy stwierdzono mi bardzo wczesna ciąże, dzień w dzień rano kołuje mi się w głowie tak jakbym coś brała :O... Trwa to dłuższą chwilę i potem wraca wszystko do normy.. Tak jak napisałaś nie ma reguły, jestem nastawiona pół na pół albo ovitrelle albo tak jak lekarz powiedział bardzo wczesna ciąża. A to czekanie.. 😶😥
Bądź cierpliwa :) wszystko na pewno się wyjaśni lada dzień. 3 mam kciuki, zeby to jednak była dzidzia ❤️😍

Nie, nie trzeba :) chyba, że wam przeszkadza :)) już ma 8 msc, a ja zaraz wracam do pracy [emoji33] co u ciebie ? :)Też pamiętam, radość mieszała się ze strachem, a później ten przedwczesny poród i kolejny strach, dobrze, że chociaż teraz mam to wynagradzane tym bezzębnym uśmiechem :))
Nie no nie przeszkadza. ;p u mnie bez zmian, ciągle stoimy w miejscu tylko wyników coraz więcej zbieramy do kolekcji. No i zbieramy jakoś na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną chociaż słabo idzie, teraz chciałam odłożyć całą premię ale chyba wydamy to na immunologa a zrzutka stoi w miejscu. Jeszcze polipy się chyba u mnie pojawiły.

@IrenaX ja trzymam bardzo za Ciebie kciuki😘pamiętam jak razem miałyśmy pozytywne testy. Widzę,że działasz i bardzo dobrze, na pewno to przyniesie efekty 🤗 pozdrawiam wszystkie dziewczyny !
Dziękuję Kochana😘 miło wspominam ten czas, do pewnego momentu... ale faktycznie wzięłam się w garść i w koncu odpowiedniego gina znalazłam, tak myśle :) jestem po hsg i zobaczymy co tam wyszło, mam dzwonić w piątek.
A co tam u Ciebie? Jak maluszek się chowa? ❤️
Bardzo mi miło Kochana, ze się odezwałas😘🥰 brakuje tu Was dziewczyny :(

reklama
Do góry