doomi03
Fanka BB :)
Przepraszam nie tu :/
Jaki już duży chłopak a ja pamiętam twój pozytywny test jakby to było wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam nie tu :/
Nie, nie trzeba chyba, że wam przeszkadza ) już ma 8 msc, a ja zaraz wracam do pracy [emoji33] co u ciebie ?Luzik, nic się nie stało. jeśli chcesz mogę usunąć te posty. ale tak w ogóle to już twój maluszek taki duży, ale ten czas leci! [emoji813] Pozdrawiam!
Też pamiętam, radość mieszała się ze strachem, a później ten przedwczesny poród i kolejny strach, dobrze, że chociaż teraz mam to wynagradzane tym bezzębnym uśmiechem )Jaki już duży chłopak a ja pamiętam twój pozytywny test jakby to było wczoraj
Nie, nie trzeba chyba, że wam przeszkadza ) już ma 8 msc, a ja zaraz wracam do pracy [emoji33] co u ciebie ? Też pamiętam, radość mieszała się ze strachem, a później ten przedwczesny poród i kolejny strach, dobrze, że chociaż teraz mam to wynagradzane tym bezzębnym uśmiechem )
Jak u ciebie ? Są jakieś postępy ? )
Bądź cierpliwa wszystko na pewno się wyjaśni lada dzień. 3 mam kciuki, zeby to jednak była dzidziaJutro będzie tydzień od zastrzyki
Ja nie robiłam wgl testu, zwróciłam uwagę że od momentu kiedy wylądowałam w szpitalu i kiedy stwierdzono mi bardzo wczesna ciąże, dzień w dzień rano kołuje mi się w głowie tak jakbym coś brała :O... Trwa to dłuższą chwilę i potem wraca wszystko do normy.. Tak jak napisałaś nie ma reguły, jestem nastawiona pół na pół albo ovitrelle albo tak jak lekarz powiedział bardzo wczesna ciąża. A to czekanie..
Co tam Kochana u Ciebie? Ale masz slodziaka i jaki już duzyPrzepraszam nie tu :/
Nie no nie przeszkadza. ;p u mnie bez zmian, ciągle stoimy w miejscu tylko wyników coraz więcej zbieramy do kolekcji. No i zbieramy jakoś na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną chociaż słabo idzie, teraz chciałam odłożyć całą premię ale chyba wydamy to na immunologa a zrzutka stoi w miejscu. Jeszcze polipy się chyba u mnie pojawiły.Nie, nie trzeba chyba, że wam przeszkadza ) już ma 8 msc, a ja zaraz wracam do pracy [emoji33] co u ciebie ? Też pamiętam, radość mieszała się ze strachem, a później ten przedwczesny poród i kolejny strach, dobrze, że chociaż teraz mam to wynagradzane tym bezzębnym uśmiechem )
Jak u ciebie ? Są jakieś postępy ? )
Dziękuję Kochana miło wspominam ten czas, do pewnego momentu... ale faktycznie wzięłam się w garść i w koncu odpowiedniego gina znalazłam, tak myśle jestem po hsg i zobaczymy co tam wyszło, mam dzwonić w piątek.@IrenaX ja trzymam bardzo za Ciebie kciukipamiętam jak razem miałyśmy pozytywne testy. Widzę,że działasz i bardzo dobrze, na pewno to przyniesie efekty pozdrawiam wszystkie dziewczyny !