reklama
Beti1505
Zaangażowana w BB
Okres za 4 dni - 27dc do tego paskudny humor, bolące cycki i nieraz pobolewającej brzuch...czyli standard jak co miesiąc ehhhhhjJa dzis zaczynam dni plodne nowe nadzieje hehe jak u Was dziewczyny sytuacja?
Beti1505
Zaangażowana w BB
Ja nic już nie używam, bo wszystko i mierzenie temperatury i testy owulacyjne mnie wkurzalyyy...niepotrafie z tego korzystać , stwierdziłam ze nie ma sensu...Chodzę tak co miesiąc na monitoring cyklu w 13-14 dniu cyklu i mam obraz czarno na białym. Na szczęście mam wizyty u specjalistów za darmo w pakiecie medycznym z zakładu w którym pracuje wiec umawiam się przez PZU aplikacja. Nieraz nawet idę 2-3 razy w miesiącuA używa któraś z was mikroskopu do sprawdzania owulacji ?
Ooo no to trzymam kciuki a noz sie tym razem udalo!!! Super z tym monitoringiem, ja mam opieke w medicover z tego co wiem tam nie swiadcza takiej uslugi a wizyt tez moge miec ile chce za free i zapisalam sie do mojego gina moze podejrzy na usg co tam sie dzieje ;-)Okres za 4 dni - 27dc do tego paskudny humor, bolące cycki i nieraz pobolewającej brzuch...czyli standard jak co miesiąc ehhhhhj
Też miałam z PZU. Super rozwiązanie. Miałam to samo z testami co TyJa nic już nie używam, bo wszystko i mierzenie temperatury i testy owulacyjne mnie wkurzalyyy...niepotrafie z tego korzystać , stwierdziłam ze nie ma sensu...Chodzę tak co miesiąc na monitoring cyklu w 13-14 dniu cyklu i mam obraz czarno na białym. Na szczęście mam wizyty u specjalistów za darmo w pakiecie medycznym z zakładu w którym pracuje wiec umawiam się przez PZU aplikacja. Nieraz nawet idę 2-3 razy w miesiącu
Beti1505
Zaangażowana w BB
Pewnie idź ja tak wole niż się denerwować i debatować nad tym „czy już jest ta owulacjaaa czy była, a czy może będzie” wogole w te dni mam wrażenie ze codziennie mi pęcherzyk pęka i mam „mokro”.Ooo no to trzymam kciuki a noz sie tym razem udalo!!! Super z tym monitoringiem, ja mam opieke w medicover z tego co wiem tam nie swiadcza takiej uslugi a wizyt tez moge miec ile chce za free i zapisalam sie do mojego gina moze podejrzy na usg co tam sie dzieje ;-)
A jeżeli chodzi o to czy się udało no to nawet testów nie muszę robić bo już czuje ze zaraz ta miesiączka będzie...takie mam nerwy i do tego te cycki plus skurcze takie wiecie jak na okres...no nic najgorszy teraz czas w Miesiącu przede mną.. Dobrze ze w weekend będę miała to będę mogła sobie najwyżej piwo strzelić
Beti1505
Zaangażowana w BB
Ja nie mam cierpliwości do testów... po za tym nie chce popadać w paranoje i wole iść do ginekologa raz i mieć święty spokoj.Też miałam z PZU. Super rozwiązanie. Miałam to samo z testami co Ty
starajaca2018
Fanka BB :)
Nie sądziłam ze jest taji wynalazek do domowej inseminacjaNa stronie producenta piszą coś takiego:
Perły Księżniczki odpowiednie są dla kobiet cierpiących z powodu:
- infekcji: grzybiczych i bakteryjnych,
- zakażeń wirusowych (HPV),
- nawracających infekcji intymnych o różnym podłożu,
- nadżerki,
- mięśniaki,
- torbiele jajników,
- endometrioza.
Unikalny skład tamponu „Guifu Bao” pomaga w likwidacji przyczyn infekcji zwalczając zagnieżdżone grzyby, bakterie i wirusy. Złuszczanie nabłonka pozwala na jego głęboką regenerację i „wypełnienie” nadżerek. Terapia wymaga zastosowania pełnej kuracji Perłami. Kosztuje ok 150 zł...
No nie wiem ja tam średnio ufam takim. cudom...tak samo jak na nowy wynalazek do domowej inseminacji
Beti1505
Zaangażowana w BB
No niby takie już istnieją, a to co Polka zaprojektowała to jeszcze na rynek nie wyszło.... dopiero tez o tym przeczytałam....Nie sądziłam ze jest taji wynalazek do domowej inseminacja
Współczesne narzędzia do domowej inseminacji dla par, które nie mogą mieć dzieci, spełniają swoją funkcję, ale nie zapewniają przyjemności. Dlatego Kamila Rudnicka zaprojektowała WAY,
Narzędzie do domowej inseminacji WAY, o którym napisał już m.in. prestiżowy brytyjski serwis Dezeen, powstało w ramach projektu dyplomowego Kamili Rudnickiej na Uniwersytecie Artystycznym w Poznaniu. Obecnie Polka szuka firmy, która wdroży produkt na rynek.
reklama