Dżasta1111
Fanka BB :)
Gratulacje Kochana! Ale zleciało [emoji3590]
Ale ma bujne wloski[emoji3590] Sliczna Kruszyna [emoji3590]
Gratuluję kochana! QUOTE]
Dziękuję [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Kochana! Ale zleciało [emoji3590]
Ale ma bujne wloski[emoji3590] Sliczna Kruszyna [emoji3590]
Gratuluję kochana! QUOTE]
Dziękuję [emoji3590]
Ciesze się, ze wszystko dobrze a u mnie póki co nic nowego, właśnie jestem u lekarza, bo od soboty się mecze z krzyżemCześć u nas w porządku, rośnie mały rozrabiaka ) a jak u ciebie ? Zobacz załącznik 1054738
Współczuje, ja myślałam ze u mnie korzonki, bo również bol okropny przeszywający- ale wychodzi na to, ze przeciazylam krzyżA ja dzisiaj noc spędziłam na SOR atak kolki nerkowej, ból masakryczny.
Dzisiaj miałam zrobić badanie progesteronu, hmmm zrobiłam ale co z tego będzie to nie wiem.
Dziewczyny, trochę nie dowierzam, więc jutro beta, pierwszy to ten biedronkowy
Zobacz załącznik 1055093
Mąż poleciał do apteki po taki czułości 10
Zobacz załącznik 1055094
Trzymajcie kciuki, żeby to nie były oszukane testy, bo ostatnio dużo takich
35 ale ja mam teraz 39-40 dniowe cykle i owu mogłam mieć tylko koło 25 dnia, jakoś nie wierze, bo niby miał być bezowulacyjny cykl, ja nic nie czułam, miałam tylko trochę więcej śluzu w tych dniachWow! [emoji173] Super wyraźna kredka! Gratulacje! W którym dniu cyklu robiłaś?
No super kreska! Trzymam kciuki za betęDziewczyny, trochę nie dowierzam, więc jutro beta, pierwszy to ten biedronkowy
Zobacz załącznik 1055093
Zobacz załącznik 1055094
35 ale ja mam teraz 39-40 dniowe cykle i owu mogłam mieć tylko koło 25 dnia, jakoś nie wierze, bo niby miał być bezowulacyjny cykl, ja nic nie czułam, miałam tylko trochę więcej śluzu w tych dniach
Dziewczyny, trochę nie dowierzam, więc jutro beta, pierwszy to ten biedronkowy
Zobacz załącznik 1055093
Zobacz załącznik 1055094