starajaca2018
Fanka BB :)
Jeszcze przepisał mi lek Inofolic Combi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inofolic to suplement diety, mio inozytol dobrze wpływa właśnie na jajniki, na owulacje więc warto brać ale nie uleczy on niepłodności. Może pobudzić jajniki do działania. Jakie miałaś do tej pory badania pod kątem niepłodności? Ile się już starasz? I przede wszystkim jakie mąż miał badania? Bo w pierwszej kolejności lekarz powinien wskazać badanie nasienia a potem szukać przyczyn u kobiety i dalej u mężczyzny.Jeszcze przepisał mi lek Inofolic Combi
Maz mial badanie nasienia na ilość, ruchliwość.Inofolic to suplement diety, mio inozytol dobrze wpływa właśnie na jajniki, na owulacje więc warto brać ale nie uleczy on niepłodności. Może pobudzić jajniki do działania. Jakie miałaś do tej pory badania pod kątem niepłodności? Ile się już starasz? I przede wszystkim jakie mąż miał badania? Bo w pierwszej kolejności lekarz powinien wskazać badanie nasienia a potem szukać przyczyn u kobiety i dalej u mężczyzny.
Mąż mial badanie nasienia na ilość, ruchliwośćInofolic to suplement diety, mio inozytol dobrze wpływa właśnie na jajniki, na owulacje więc warto brać ale nie uleczy on niepłodności. Może pobudzić jajniki do działania. Jakie miałaś do tej pory badania pod kątem niepłodności? Ile się już starasz? I przede wszystkim jakie mąż miał badania? Bo w pierwszej kolejności lekarz powinien wskazać badanie nasienia a potem szukać przyczyn u kobiety i dalej u mężczyzny.
U mnie tak to wygląda. Zatestuje dziś wieczorem lub jutro rano
U mnie tak to wygląda. Zatestuje dziś wieczorem lub jutro rano
Powodzenia, trzymam kciuki za pozytywne testy!Ooo to coś chyba na rzeczy trzymam kciuki mocno
Ja jutro zrobiet test jeśli @ nie przyjdzie, chociaż nie powinna dziś bo temperatura znów wzrosła.
W ogóle to dzisiaj nie wiem co jest ze mną, ale ten ranek czuje się tragicznie. Mam miękkie nogi jak z waty i czasem mi się w głowie zakreci, rano wypilam kawę i teraz mnie mdli, nawet bulka na żołądek średnio pomogła. A jeszcze trzeba do wieczora wytrwać na uczelni to będzie cieeeeezki dzień. Nie wspominając ze oczywiście po kawie włączylo się sikanie non stop.
Jesli masz regularne cykle to myślę że tak, ale nie martwilabym się jeszcze jakby wyszedł negatyw, implantacja u jednej kobietki zachodzi szybciej, a u innej później, podobnie z przenikaniem BHCG do moczu, jednej wychodzą szybko testy, innej nie wychodzą wcaleBędzie dobrze dziewczyny, dam znać wieczorem ❤ trzymam kciuki za inne kobietki również! Myślicie, że 4 dni po terminie wyjdzie coś z wieczornego moczu?
Hmm no właśnie Tak myślałam, po drodze miałam plamienia o których Wam pisałam. Nie wmawiam sobie, że jestem w ciąży i też nie nastawiam się. Będzie co będzie miesiączki mam regularne między 30-32dc. Ostatnie trzy @ przyszly w 30dc. No nic, zobaczymy !Jesli masz regularne cykle to myślę że tak, ale nie martwilabym się jeszcze jakby wyszedł negatyw, implantacja u jednej kobietki zachodzi szybciej, a u innej później, podobnie z przenikaniem BHCG do moczu, jednej wychodzą szybko testy, innej nie wychodzą wcale