starajaca2018
Fanka BB :)
Ja jutro kolejna wizyta, ehhhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po co idziesz? Liczysz na jakieś nowe pomysły odnośnie starań?Ja jutro kolejna wizyta, ehhhh
Ide bo akurat cykl wypada jutro i czekam co dalej planuje,A po co idziesz? Liczysz na jakieś nowe pomysły odnośnie starań?
A mnie właśnie naparza brzuch może przynajmniej krótki będzie ten cykl, dziś 24 dc, trochę szybko na bóle okresowe, ale nie boli jak na owulacje tylko tak konkretnie jak na @
Ale okres czy owulacja?Ide bo akurat cykl wypada jutro i czekam co dalej planuje,
O owulacje mi chodziłoAle okres czy owulacja?
A to trzymam kciuki żeby coś tam urosło! Daj nam znać co Ci ten lekarz powiedział!O owulacje mi chodziło
Ok dam znac.A to trzymam kciuki żeby coś tam urosło! Daj nam znać co Ci ten lekarz powiedział!
Hej mam pytanie dla tych już co zaszły...zawsze co do dni przed okresem mam identyczne objawy ból piersi, brzucha no i pryszcze. Wydaje wiec mi się ze zawsze wiem ze ten okres napewno będzie i nie robię żadnych testów nigdy...jak to było u was czy te objawy naprawdę mogą być az tak mylące??? Aż mi się w to wierzyć nie chce ze ból na okres jest aż tak podobny jak bole na samym początku ciąży...tak samo tez jeżeli chodzi o piersi. Można to rozpoznać ? Nie byłam nigdy w ciąży wiec ciężko mi to stwierdzić...