reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej 😉 mam pytanie dla tych już co zaszły...zawsze co do dni przed okresem mam identyczne objawy ból piersi, brzucha no i pryszcze. Wydaje wiec mi się ze zawsze wiem ze ten okres napewno będzie i nie robię żadnych testów nigdy😔...jak to było u was czy te objawy naprawdę mogą być az tak mylące??? Aż mi się w to wierzyć nie chce ze ból na okres jest aż tak podobny jak bole na samym początku ciąży...tak samo tez jeżeli chodzi o piersi. Można to rozpoznać ? Nie byłam nigdy w ciąży wiec ciężko mi to stwierdzić...😊

Dziewczyny mam pytanie do Was ile cykli macie za sobą z Lamettą ? mój dr powiedział ze przed nami 3 cykle starań naturalnych jeśli się nie uda to 3 inseminacje, później in vitro. Oczywiście zakładam ze się uda w ciągu 3 najbliższych miesięcy, ale czytałam , ze dziewczyny próbowały wiele razy z lametta. Mój dr twierdzi, ze nie ma to sensu.

reklama
Hej 😉 mam pytanie dla tych już co zaszły...zawsze co do dni przed okresem mam identyczne objawy ból piersi, brzucha no i pryszcze. Wydaje wiec mi się ze zawsze wiem ze ten okres napewno będzie i nie robię żadnych testów nigdy😔...jak to było u was czy te objawy naprawdę mogą być az tak mylące??? Aż mi się w to wierzyć nie chce ze ból na okres jest aż tak podobny jak bole na samym początku ciąży...tak samo tez jeżeli chodzi o piersi. Można to rozpoznać ? Nie byłam nigdy w ciąży wiec ciężko mi to stwierdzić...😊

Wszystko jest tak samo. Bol jak na okres, piersi itp itd. jedyne co mialam w bonusie to wszystko mi smierdzialo.

Do góry