reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale po pęknięciu pęcherzyka tez masz bóle ?
Dokladnie tak. Pęknie pecherzyk i wtedy ten płyn pecherzykowy i krew daja odczucie bolu. Ja wczesniej podejrzewałam ze to owulacyjne bole i dopiero rok temu jak starałam sie o synka na monitoringu moglismy obserwować co sie dzieje.

Hcg beta 132,20 !!! :O ❤nadal do mnie nie dociera :O dzwoniłam do ginekologa, zlecił wykonać ponownie za kilka dni bo jak stwierdził, ze z zastrzykami bywa roznie.

Nooo super wieści. Gratulacje:) rosnijcie zdrowo, życzę wam spokojnych 40tc :)

reklama
Cześć Dziewczyny, rano obudził mnie bol brzucha - trochę dziwne, do @ jeszcze 4 dni... ale zrobiłam test i niestety biel:( także czekam na cholerna @... eeeh piersi bola tak jak zwykle przed, wiec nie łudzę się.

Cześć Dziewczyny, rano obudził mnie bol brzucha - trochę dziwne, do @ jeszcze 4 dni... ale zrobiłam test i niestety biel:( także czekam na cholerna @... eeeh piersi bola tak jak zwykle przed, wiec nie łudzę się.
Kochana nie chce ci robić nadziei ale 4 dni przed miesiączka może być za wcześnie na test ciążowy. Poczekaj chwilkę i jeśli się nie cierpliwisz to zrób test w dniu miesiączki choć jak mogę coś od siebie dodać to nawet test ciążowy nie jest wiarygodny w dniu miesiączki bo czasami test pokaże dwie kreski dopiero parę dni po terminie miesiączki.

Ja akurat miałam tak, że w ciąży testy mi nie wychodzą.

Kochana nie chce ci robić nadziei ale 4 dni przed miesiączka może być za wcześnie na test ciążowy. Poczekaj chwilkę i jeśli się nie cierpliwisz to zrób test w dniu miesiączki choć jak mogę coś od siebie dodać to nawet test ciążowy nie jest wiarygodny w dniu miesiączki bo czasami test pokaże dwie kreski dopiero parę dni po terminie miesiączki.

Ja akurat miałam tak, że w ciąży testy mi nie wychodzą.
Może i tak, ale wątpię - w tamtym roku już 2 dni przed terminem mi pokazał test 2 kreski - także myśle ze na pewno nie jestem :( ja to chyba jestem jakiś dziwnym przypadkiem :( to by musiałbyc prawdziwy cud by zajsc :((

Może i tak, ale wątpię - w tamtym roku już 2 dni przed terminem mi pokazał test 2 kreski - także myśle ze na pewno nie jestem :( ja to chyba jestem jakiś dziwnym przypadkiem :( to by musiałbyc prawdziwy cud by zajsc :((
Kochana każda ciąża jest inna. W tamtym roku mogło być szybciej zagniezdzenie a teraz dopiero może być w 12dpo więc póki miesiączki nie ma jest nadzieja.

Wiem że nie odpowiednią osobą jestem do tego żeby tak pisać bo sama się podałam ale to nie zmienia faktu że bardzo bym się cieszyła gdyby każdej z was się udało i był wysyp dwuch kreseczek na ciążowym.

reklama
Taka piękna pogoda u mnie, że na wizytę czekam w parku na ławce. :D U was też tak pięknie, słonecznie? ;)
U mnie raczej szaro. Rano jeszcze deszcz padał jak jechałam do pracy :)
4 dni to jeszcze sporo do @
Zatestuj w dzień spodziewanej @ :) 3mam kciuki

Do góry