reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny faktycznie ściemniał .... zrobię betę na potwierdzenie ...a dziś budzę się i dziąsła okropnie bolą i strasznie spuchnięte ...
moj mąż na to „jesteśmy w ciąży”
Ciąża jak nic (w ciąży problemy z zębami i dziaslami lubią wystepowac, wiec myślę ze to po prostu objaw). Leć na bete wszystko będzie 100% jasne :)

Dziewczyny faktycznie ściemniał .... zrobię betę na potwierdzenie ...a dziś budzę się i dziąsła okropnie bolą i strasznie spuchnięte ...
moj mąż na to „jesteśmy w ciąży”
Super [emoji3590] czekam na potwierdzajacy wynik bety [emoji8]
Czy po pęknięciu pęcherzyka mialyscie przez jakiś czas jakieś pobolewania jajników itp ?
Mnie bolał jajnik, z którego była owu, dobre pół dnia.

Ja jakos ten cykl dziwny mam. Odkad zakończyła sie @ to w mniejszym lun większym stopniu odczuwam jajniki, ppdbrzusze .

Mnie to sie nie raz zdarza. Może po prostu intensywniej albo szybciej zaczęły pracować dlatego je czujemy. Czasem mam tak ze czuje je praktycznie caly cykl, czasem od dni płodnych do @ je czuje a innym razem tylko w okolicy owu.

reklama
Do góry