starajaca2018
Fanka BB :)
Czy po pęknięciu pęcherzyka mialyscie przez jakiś czas jakieś pobolewania jajników itp ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciąża jak nic (w ciąży problemy z zębami i dziaslami lubią wystepowac, wiec myślę ze to po prostu objaw). Leć na bete wszystko będzie 100% jasneDziewczyny faktycznie ściemniał .... zrobię betę na potwierdzenie ...a dziś budzę się i dziąsła okropnie bolą i strasznie spuchnięte ...
moj mąż na to „jesteśmy w ciąży”
Super [emoji3590] czekam na potwierdzajacy wynik bety [emoji8]Dziewczyny faktycznie ściemniał .... zrobię betę na potwierdzenie ...a dziś budzę się i dziąsła okropnie bolą i strasznie spuchnięte ...
moj mąż na to „jesteśmy w ciąży”
Mnie bolał jajnik, z którego była owu, dobre pół dnia.Czy po pęknięciu pęcherzyka mialyscie przez jakiś czas jakieś pobolewania jajników itp ?
Ja jakos ten cykl dziwny mam. Odkad zakończyła sie @ to w mniejszym lun większym stopniu odczuwam jajniki, ppdbrzusze .Super [emoji3590] czekam na potwierdzajacy wynik bety [emoji8]Mnie bolał jajnik, z którego była owu, dobre pół dnia.
Tak ma chyba od 2 miesiąca. Ciagle jęzor na wierzchu. Nie wiem czy to normalne czy nieOn to chyba uwielbia ten jęzorek wystawiać
Ja mam co miesiąc bole owulacyjne od wielu lat. Bol mnie wylacza na caly dzien..Czy po pęknięciu pęcherzyka mialyscie przez jakiś czas jakieś pobolewania jajników itp ?
Ja jakos ten cykl dziwny mam. Odkad zakończyła sie @ to w mniejszym lun większym stopniu odczuwam jajniki, ppdbrzusze .
Ale po pęknięciu pęcherzyka tez masz bóle ?Ja mam co miesiąc bole owulacyjne od wielu lat. Bol mnie wylacza na caly dzien..
Super Powtórz bete za 48h żeby zobaczyć czy ładnie rośnie, a później umów się do lekarza za 2tygodnie i pewnie będzie już serduszko
Życzę spokojnych 9miesięcy Gratulacje Mama
Cień cienia ...