1
174974
Gość
Dziękuję! I ja również trzymam za Ciebie i za każdą z Was tutaj kciuki aby jak najszybciej udało się Wam zobaczyć dwie kreseczki. Tylko oczywiście życzę tylko i wyłącznie z happy endem. Ja obiecałam sobie, że testów robić w ogóle nie będę, tylko beta po kilkudniowym opóźnieniu dopiero.Dziękuję kochane za wsparcie :*!
@Migdalove super . Trzymam kciuki za II ! Ta witamina D, którą nabyłaś bardzo dobry ma skład. Też ją miałam. Teraz mam tą w kroplach, o której dziewczyny pisały, ale to głównie ze względu na moje dzieciaki, które w innej formie jak kropla nie przyjmą .
@kari21 będzie dobrze , dobre myśli wskazane zawsze i bezwzględnie!
Ja powoli dochodzę do siebie. Dzisiaj jest już lepiej.
Muszę jeszcze przed staraniami na całego ogarnąć endokrynologa, bo TSH mi za wysokie podczas badań w 8 tc wyszło (aż 3,2). Mój gin mówi, że to na pewno nie było powodem braku rozwoju zarodka, ale i tak chcę to skorygować przed następną próbą, żeby zminimalizować ryzyko. Bardzo bym nie chciała drugi raz tego przechodzić .
Ja mojego męża też zkarmię suplementami na jakość nasienia . A co! Sama będę brała kwas foliowy i Wit. D. Ewentualnie jod, jak mi endokrynolog poleci.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom