Ostatnie 2 cykle po porodzie miałam po 28 dni więc teoretycznie 12 września, ale wcześniej miałam 31 dniowe, więc 15. Dziś chyba kupię test dla świętego spokoju, ale nie ma szans na żadną ciążę, zresztą czuje się okresowo, i jak znam życie to jak tylko zrobię test od razu przyjdzie @ już nieraz tak miałam.A kiedy termin @?
reklama
To już trochę się spóźnia już dawno bym robiła test!Ostatnie 2 cykle po porodzie miałam po 28 dni więc teoretycznie 12 września, ale wcześniej miałam 31 dniowe, więc 15. Dziś chyba kupię test dla świętego spokoju, ale nie ma szans na żadną ciążę, zresztą czuje się okresowo, i jak znam życie to jak tylko zrobię test od razu przyjdzie @ już nieraz tak miałam.
doomi03
Fanka BB :)
Ja to samo xDTo już trochę się spóźnia już dawno bym robiła test!
@nata$za88 czekamy na wynik testu
doomi03
Kuruj się Kochana ;* No teraz tez ta pogoda :/
Dziękuję kochana... Chociaż co dziwne dziś czuję się już zupełnie dobrze  więc nie wiem co to wczoraj miało znaczyć. Naprawdę czulam się tak beznadziejnie jakby mnie miało jakieś grypsko złapać, a dziś jak ręką odjał . Tak czy siak lepiej dla mnie
Ja tak ostatnio czułam się super, a po nocy rano już totalnie chora i mój mąż tej samej nocy to samoDziękuję kochana... Chociaż co dziwne dziś czuję się już zupełnie dobrze  więc nie wiem co to wczoraj miało znaczyć. Naprawdę czulam się tak beznadziejnie jakby mnie miało jakieś grypsko złapać, a dziś jak ręką odjał . Tak czy siak lepiej dla mnie
A u Ciebie może to nie choroba? Ja dziś 1dc i umówiłam sie na monitoring za tydzień w środę + mąż w październiku na badanie nasienia
doomi03
Ja tak ostatnio czułam się super, a po nocy rano już totalnie chora i mój mąż tej samej nocy to samo
A u Ciebie może to nie choroba? Ja dziś 1dc i umówiłam sie na monitoring za tydzień w środę + mąż w październiku na badanie nasienia
Powiem Ci że sama nie wiem już zglupialam zwlaszcza ze wczoraj rano czulam sie swietnie, jakoś po 12stej zaczelo sie od bolu glowy i w przeciągu ledwie kolejnych 2 godzin doszly dreszcze, zimne poty, uczucie rozbicia no i czulam sie goraczkowo, po powrocie do domu lyknelam witamine c i wskoczylam do wyra i wieczorem już mi bylo lepiej, no i dziś zupełnie bez dolegliwości xD
No zdecydowanie nie miałabym nic przeciwko jakby okazało się ze te zle samopoczucie wynikało z czego innego niż choroby
Do terminu @ jeszcze 4 dni w sumie, tempka póki co dalej na wysokim poziomie blisko 37, więc pozostaje czekać.
No to widzę że cykl rozpoczety z mocnym postanowieniem i dzialaniem bardzo dobrze trzymam kciuki za ten cykl i za wyniki męża
Na weekend możesz testować trzymam kciuki, aby to było toPowiem Ci że sama nie wiem już zglupialam zwlaszcza ze wczoraj rano czulam sie swietnie, jakoś po 12stej zaczelo sie od bolu glowy i w przeciągu ledwie kolejnych 2 godzin doszly dreszcze, zimne poty, uczucie rozbicia no i czulam sie goraczkowo, po powrocie do domu lyknelam witamine c i wskoczylam do wyra i wieczorem już mi bylo lepiej, no i dziś zupełnie bez dolegliwości xD
No zdecydowanie nie miałabym nic przeciwko jakby okazało się ze te zle samopoczucie wynikało z czego innego niż choroby
Do terminu @ jeszcze 4 dni w sumie, tempka póki co dalej na wysokim poziomie blisko 37, więc pozostaje czekać.
No to widzę że cykl rozpoczety z mocnym postanowieniem i dzialaniem bardzo dobrze trzymam kciuki za ten cykl i za wyniki męża
starajaca2018
Juz najwyższa pora na powrót dobrej passyFajnie jakby dobra passa wróciła Zeby koniec roku okazał się szczęśliwy dla nas dziewczyny
reklama
starajaca2018
Ja dzisiaj 3 dc,i za tydzień w piątek ide na monitoring (poraz pierwszy) a maz badanie nasienia juz mial, a wyniki zobaczę jakie sa jak za tydzień pójdę na monitoring.Ja tak ostatnio czułam się super, a po nocy rano już totalnie chora i mój mąż tej samej nocy to samo