reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny. Temperatura od trzech dni leci mi na łeb na szyję. Z 36,74 na 36,28..... Jestem 6 dni przed @. Czy marzenia już prysły wraz z tym spadkiem? Jeszcze jutro idę zbadać progesteron rano, ale nie łudzę się..... Znowu nic nie wyszło :( 6 cykl starań, po drodze dwa cykle bezowulacyjne. Płakać się chce :(

Hej dziewczyny. Temperatura od trzech dni leci mi na łeb na szyję. Z 36,74 na 36,28..... Jestem 6 dni przed @. Czy marzenia już prysły wraz z tym spadkiem? Jeszcze jutro idę zbadać progesteron rano, ale nie łudzę się..... Znowu nic nie wyszło :( 6 cykl starań, po drodze dwa cykle bezowulacyjne. Płakać się chce :(
Ja mam juz ponad 12 cykli starań za sobą :(. Ciężko jest ale nie możemy sie poddawać.

Ja mam juz ponad 12 cykli starań za sobą :(. Ciężko jest ale nie możemy sie poddawać.

Dokładnie kochane, prędzej czy później jestem pewna że każda z nas doczeka się swojego małego cudu :* bywa ciężko przy kazdym nie udanym cyklu ale w końcu kto jak nie my kobiety mamy w sobie tą siłę by walczyć o to co dla nas ważne. Jesteśmy wszystkie silne babki i nasze starania i trudy w koncu muszą zostać nagrodzone, mocno w to wierzę.✊

Dokładnie kochane, prędzej czy później jestem pewna że każda z nas doczeka się swojego małego cudu :* bywa ciężko przy kazdym nie udanym cyklu ale w końcu kto jak nie my kobiety mamy w sobie tą siłę by walczyć o to co dla nas ważne. Jesteśmy wszystkie silne babki i nasze starania i trudy w koncu muszą zostać nagrodzone, mocno w to wierzę.✊
O ile ma się normalnych lekarzy!!!! Być może przez moją lekarkę która mi to Ola monitoring cały miesiąc nie jestem w ciąży. Uparła się że nie potrzeba mi dupka bo wszystko jest ok. A temperatura niska jakbym progesteronu w ogóle nie miała. Inny lekarz każe mi go brać a ta się upiera że nie i koniec. I po takim cyklu kiedy ona mi nie każe brać dupka, cykl się wydłuża a następny jest bez owu.

reklama
Cześć Dziewczyny❤️ co słychać ? Ja w czwartek jade do lekarza, dzwoniłam nie muszę się rejestrować tylko podjechać :) bede u niego pierwszy raz (koleżanka mi go poleciła) zobaczymy co mi poradzi, czy coś pomoże - akurat bede przed owu :)

Do góry