reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej kochane, ostatnie moderatorki tego wątku to chyba były @martoosia04 i @Maliina o ile się nie mylę. Mam pytanie odnośnie moderacji, chciałabym przejąć moderowane tego wątku, żeby i ta pierwsza strona była na bieżąco odświeżana. Czy były byście za tym? Pytanie kieruje i do dotychczasowych moderatorek i w ogóle do wszystkich dziewczyn. :)

Jak dla mnie, to zajmuj się tym, jeśli masz ochotę. Ty stworzyłaś ten wątek, więc działaj. [emoji173]️

Hej kochane, ostatnie moderatorki tego wątku to chyba były @martoosia04 i @Maliina o ile się nie mylę. Mam pytanie odnośnie moderacji, chciałabym przejąć moderowane tego wątku, żeby i ta pierwsza strona była na bieżąco odświeżana. Czy były byście za tym? Pytanie kieruje i do dotychczasowych moderatorek i w ogóle do wszystkich dziewczyn. :)

Ja jestem za [emoji3526]
Mimo że mnie tu mało to zaglądam ciągle [emoji854]

Tak sobie ostatnio przypomniałam że w sumie dołączyłam do was w zeszłym roku, dokładnie 2 czerwca a w tym roku 2 czerwca zaczynał się poród [emoji6]

Ja tu jestem od początku tj. 13 luty 2018. Tzn byłam wcześniej bo Gosia wcześniej miała jeszcze jeden wątek, na którym 'zaciążyłam', ale zostałam tu bo jednak znajomości wirtualne, ale człowiek się przywiązuje [emoji76]

A przez te 6.5 miesięca owulacji (NAJPRAWDOPODOBNIEJ) nie miałam :) zawsze owulacje czuje bo jajnik boli kilka dni :)
Ja tez zazwyczaj czuje:) właśnie wczoraj zauważyłam wiecej sluzu u siebie (ale oczywiście mętny i wodnisty:/) dzisiaj już delikatnie czuje prawy jajnik (chyba rosnie pęcherzyk ;p) testy owu już robię ale jeszcze słabiutkie. Dzisiaj 9dn cyklu, prawdopodobnie 11-12 to owu :) czekam do czwartku na mojego i działamy ❤️

reklama
Oczywiście, ze tak! Właśnie brakuje tu odświeżanie listy :) a tak byś na bieżąco nam zapisywała co i jak :)

Do góry