reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No sprobuje jesli w tym nic nie zagra na tych testach... O.... Czyli jest szansa u Ciebie. Może coś z tego będzie? :)
Jest spora szansa u mnie ale w cuda nie wierzę. Ja cała nadzieję przerzucilam na klinikę. Ale jeśli się w tym cyklu uda to będę naprawdę mega szczęśliwa. Ten cykl mieliśmy w staraniach intensywny. Starałam się by Przytulanki były regularne mierze temp robiłam testy owu biorę sumplementy diety które można brać przy staraniach i w razie wu ewentualnej ciąży.

Także szansa napewno jest A czy się uda to się zobaczy czy @ się pojawi.

reklama
Dziewczyny co myślicie o wykresie? Temperatura się utrzyma czy raczej na cud nie liczyć?
Screenshot_20190702_070339_pl.ovufriend.app.jpeg

Dzień dobry Kochane :) podczytuje was na bieżąco ale nie miałam nawet kiedy się odezwać [emoji20]
Jejku dwa miesiące minęły mi nie wiem kiedy [emoji43] w sobotę już otwieramy nasz sklep [emoji173] Ale to zlecialo, dopiero co lokal oglądaliśmy [emoji12] Starania chwilowo teoretycznie wstrzymalismy, a praktycznie to miałam urodziny i trochę zaszalelismy i akurat owulacja wypadala [emoji23] więc do stresu związanego ze sklepem doszedł stres ze względu na ewentualną ciążę [emoji23] masakra.

Dzień dobry Kochane :) podczytuje was na bieżąco ale nie miałam nawet kiedy się odezwać [emoji20]
Jejku dwa miesiące minęły mi nie wiem kiedy [emoji43] w sobotę już otwieramy nasz sklep [emoji173] Ale to zlecialo, dopiero co lokal oglądaliśmy [emoji12] Starania chwilowo teoretycznie wstrzymalismy, a praktycznie to miałam urodziny i trochę zaszalelismy i akurat owulacja wypadala [emoji23] więc do stresu związanego ze sklepem doszedł stres ze względu na ewentualną ciążę [emoji23] masakra.
Widzę, że jestem na podobnym etapie - dosłownie:).wczoraj otworzyliśmy drugi sklep i również między czasie wypadła owulacja, bez wspomagania:D

Cześć cześć :) znów przepadłam ale formalności związane z firmą mnie pochłonęły.
Jeszcze czekamy do starań i po sierpniowym okresie zaczynamy :)
Ale ze jeszcze kp i cykle się wydłużyły robię próbne testy owylacyjne. Na razie się potwierdza z tym co przypuszczałam :) pierwszy LH test i pozytyw jak się patrzy :)
Któraś podczas mojej nieobecności wypatrzyła dwie kreski, ale ciążowe? :D
IMG_20190702_105550.jpeg

Cześć cześć :) znów przepadłam ale formalności związane z firmą mnie pochłonęły.
Jeszcze czekamy do starań i po sierpniowym okresie zaczynamy :)
Ale ze jeszcze kp i cykle się wydłużyły robię próbne testy owylacyjne. Na razie się potwierdza z tym co przypuszczałam :) pierwszy LH test i pozytyw jak się patrzy :)
Któraś podczas mojej nieobecności wypatrzyła dwie kreski, ale ciążowe? :DZobacz załącznik 992935

Niestety chyba żadna :(

To miejmy nadzieję, że lada dzień zacznie się wysyp [emoji8][emoji76]
Odkąd tu jestem zauważyłam że są miesiące 'przestoju', a potem wysyp pozytywów :D

U mnie dziś chyba mocniejszy pozytyw niż wczoraj [emoji85]
I niech mi ktoś powie, że podczas kp nie można w ciąże zajść. A Majcia jeszcze dużo na cycu wisi.
PicsArt_07-03-08.06.18.jpeg

reklama
Jak tam dziewczynki u Was dzisiaj? Myśmy w tym cyklu przez podwyższone TSH zawiesili starania i pewnie nie tylko ma ten miesiąc bo nie wierzę że w przyszłym już tsh aż tak spadnie. Przynajmniej jest bez spiny teraz [emoji3526]

Do góry