reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny będę trąbić o tym bez przerwy gdy pojawi się temat badania prolaktyny - dobrze się przygotujcie! Bo może wyjść wam fałszywie wysoki wynik! I po co ma lekarz was faszerować niepotrzebnie bromgeronem, norprolaciem czy dostinexem.
Zobacz załącznik 973381
Zobacz załącznik 973382
Ja właśnie mam zamiar badać prolaktyne w następnym cyklu :D najgorzej jak wyeliminować stres jak samo pobranie krwi to stres :D

A ja nigdy. :) Nie każdy lekarz o tym informuje.
No bo prawdę mówiąc ci lekarze to chyba pracuja bo muszą A nie że chcą i lubia. Ja mam brata który ma 13 lat waży 98 kg dużo nie je ruch ma A lekarz powiedział że skierowań na badania nie da bo miał robione 2 lata temu i jest wszystko w porządku. Moja mama na nie na wrzeszczala dała na badania skierowania i okazało się że wyniki są w górnej granicy normy i babka z labo powiedziała że ma szukać już dobrego endokrynologa dziecięcego i wziąć od lekarza skierowanie do endokrynologa. Lekarka stwierdziła że to nic złego że chłopiec który ma 13 lat waży 98kg. W głowie mi się nie mieści jak mi to mama przez tel powiedziała dzisiaj.

No bo prawdę mówiąc ci lekarze to chyba pracuja bo muszą A nie że chcą i lubia. Ja mam brata który ma 13 lat waży 98 kg dużo nie je ruch ma A lekarz powiedział że skierowań na badania nie da bo miał robione 2 lata temu i jest wszystko w porządku. Moja mama na nie na wrzeszczala dała na badania skierowania i okazało się że wyniki są w górnej granicy normy i babka z labo powiedziała że ma szukać już dobrego endokrynologa dziecięcego i wziąć od lekarza skierowanie do endokrynologa. Lekarka stwierdziła że to nic złego że chłopiec który ma 13 lat waży 98kg. W głowie mi się nie mieści jak mi to mama przez tel powiedziała dzisiaj.
O to ja też miałam jako mała dziewczynka już wyniki TSH ponad 5, ponad normę a lekarz pediatra twierdził, że jest leciutko ponad normę to nic złego... I dopiero jako 20 latka zaczęłam mieć leczoną tarczycę.

O to ja też miałam jako mała dziewczynka już wyniki TSH ponad 5, ponad normę a lekarz pediatra twierdził, że jest leciutko ponad normę to nic złego... I dopiero jako 20 latka zaczęłam mieć leczoną tarczycę.
Ja jestem bardzo zła na moja pierwsza Endo. Wizyta 2 razy w roku czasami raz na rok. Non stop mi dawała euthyrox n25 nie sprawdzała wyników nic nie kontrolowala i mimo że co wizytę szłam co raz większymi kilogramami to pow mi że przy tarczycy tak się dzieje że się tyje. No i tak mnie załatwiła A jak już znalazłam inna Endo to uregulowala mniej więcej wszystko kontrolowalam co chwilę jakieś wyniki badała mnie ale dorobilam się swojej wagi. I teraz z nią walczę.

reklama
Do góry