Tinia
Fanka BB :)
Myślę że nie.Ale na to potrzeba skierowanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że nie.Ale na to potrzeba skierowanie?
Ale najlepiej isc do gin.i niech on ustali jakie badania. Przynajmniej ja tal planuję.Myślę że nie.
Ale najlepiej isc do gin.i niech on ustali jakie badania. Przynajmniej ja tal planuję.
Aha, chyba że tak. Dobrze wiedzieć.Ale to są takie podstawowe. Które warto nawet samemu sobie zrobić. A gin może nie zlecić tyłu badań na takim etapie powie że za wcześnie
Ja tez myślę ze jak przez 2 kolejne cykle nic sie nie zmieni trzeba konkretne badania porobić.
Ale to są takie podstawowe. Które warto nawet samemu sobie zrobić. A gin może nie zlecić tyłu badań na takim etapie powie że za wcześnie
Prolaktyne można zrobićLH, FSH, progesteron, TSH, FT3, FT4. Coś jeszcze warto zrobić?
Dokładnie dobre podejście. Ja też co chwilę idę badać różne hormony. W tym cyklu jak się nie uda robię prolaktynę bo tego jeszcze nie badałam.Niestety ja czuję że nadchodzi [emoji24] chyba będzie dziś kiepski dzień [emoji3525]
I tak myślę że czas chyba jakieś badania porobić.