Tinia
Fanka BB :)
Biel wizira niestety.
Testuj kochana, a może już coś się pokaże [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testuj kochana, a może już coś się pokaże [emoji3526]
Powtórz rano. A jaką czułośc testu masz?Biel wizira niestety.
Powtórz rano. A jaką czułośc testu masz?
Po pierwsze to masz jeszcze trzy dni do terminu @ więc może być po prostu za wcześnie, a po drugie test robiłaś po południu. To hcg w moczu potrafi na prawdę nieraz późno się pojawić. Także spokojnie. Trzy dni przed @to jeszcze nic straconego.10. Także może już by cos było. Także obstawiam że ten cykl niestety idzie na straty
Po pierwsze to masz jeszcze trzy dni do terminu @ więc może być po prostu za wcześnie, a po drugie test robiłaś po południu. To hcg w moczu potrafi na prawdę nieraz późno się pojawić. Także spokojnie. Trzy dni przed @to jeszcze nic straconego.
Mi bibotest wyszedł po czasie . Test z allegro po 5 minutach. Serio ledwo co widać.Ja mam jeszcze 3 dni, zrobiłam teraz z czystej ciekawości czy będzie jakiś cień cienia ale jest biel wizira
Mi bibotest wyszedł po czasie . Test z allegro po 5 minutach. Serio ledwo co widać.
Pokaż [emoji3526]Mi bibotest wyszedł po czasie . Test z allegro po 5 minutach. Serio ledwo co widać.