reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana zacznij brać A jutro zadzwoń do gin powiedz jaka jest sytuacja że masz tylko 15 tabletek luteiny i czy możesz podejść chociaż po luteine na wywołanie okresu. Myślę że nie powinni robić problemu chociaż nie wiem jak tam jest w UK
Zastanawialam sie nad tym wlasnie.
Tylko, ze wlasnie nie mam pełnego opakowania..
U mnie przychodził dopiero po odstawieniu. :hmm:
Wiec nie wiem czy gdybym wziela przez tydzien powiedzmy po 2, to czy sobie nic bardziej nie poprzestawiam? Jak myślicie? Skoro wczesniej bralam przez 10 dni.

reklama
Przychodnia na pewno odpada, bo mnie wysmieja. Polski ginekolog przyjmuje w weekend. Ale znalazlam innego, który przyjmuje we wtorki i w srody. Zadzwonie jutro.

Czemu Cię wysmieja? Zadzwoń spróbuj może do któregoś się dostaniesz w ciągu tygodnia. Wtedy ci te 15 tabletek starczy na 7 dni.

Mówię o przychodni rodzinnej, angielskiej. Oni nie dają tutaj nic nawet na podtrzymanie ciąży. Bo 'selekcja naturalna'. Dopiero po 3 poronieniu jakos się tam Tobą zainteresują. A co dopiero na jakies przesunięcia okresu. Każą mi wypoczywac, pic duzo wody i ewnetualnie brać paracetamol (standard) albo Buscopan. Takze musze isc prywatnie, do polskiej kliniki. Dziś wszystko pozamykane bo jest dzień wolny od pracy.

O kurczę. Ja bym nie mogła mieszkać w takim kraju. No to chyba nie masz wyjścia zapisz się do polskiego gin prywatnie i jak będzie termin to wtedy idź. Bo nic innego nie wymyślisz.

Hej kochane powiedzcie mi bo miałam nie przesłana noc, bardzo mało spałam i zmierzylam temperature przed 6 i wyszło mi 36.35 a potem udało mi się zasnąć na godzinę i po 7 mierzylamni wyszło 36.44 która uznać?
Zapisz tą pierwszą temp, bo muszą być min 3 godz snu :)

No niestety jeszcze troche muszę tu zostac. Później wracamy do Polski. Kurcze, no jajniki mnie napierdzielają.

Może to faktycznie opóźniona owulacja. Może miesiączka ci się spóźnia bo masz dużo stresu. Ślub za 3 miesiące to jest wydarzenie przy którym kobiety mają stres. Ja miałam cywilny więc za dużo stresu nie było. W kwietniu termin zamówiłam A w maju już byłam mężatką. Stres mnie dopadł przed urzędniczka nawet przysięgę pomyliłam na oczach wszystkich ludzi którzy tam byli.

reklama
Do góry