L
Lad
Gość
Nie badałam, ale ogólnie wątpie by problem był z progesteronem. Coś nie tak albo z moim endometrium albo z plemnikami męża. Musimy to zbadać.Gosia a progesteron badałas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie badałam, ale ogólnie wątpie by problem był z progesteronem. Coś nie tak albo z moim endometrium albo z plemnikami męża. Musimy to zbadać.Gosia a progesteron badałas?
Nie badałam, ale ogólnie wątpie by problem był z progesteronem. Coś nie tak albo z moim endometrium albo z plemnikami męża. Musimy to zbadać.
Martusia ma rację. Pewnie wiesz, że za zagniezdzanie i podtrzymanie ciąży odpowiada progesteron. Ja przy swojej biochemicznej miałam i kiepskie endometrium, bo zaledwie 7,3 mm i fatalny progesteron. Dlatego teraz w ciąży, mimo że endometrium było wręcz książkowe do zagniezdzenie zarodka, bo 12.5 mm to lekarz kazał brać od owu duphaston.Nie badałam, ale ogólnie wątpie by problem był z progesteronem. Coś nie tak albo z moim endometrium albo z plemnikami męża. Musimy to zbadać.
Teraz tego już nie sprawdzę. Na razie starania zawieszone aż się dobrze przebadamy. Muszę ochłonąć, odstresować się i przede wszystkim nie myśleć intensywnie o tym czy się udało czy nie.Martusia ma rację. Pewnie wiesz, że za zagniezdzanie i podtrzymanie ciąży odpowiada progesteron. Ja przy swojej biochemicznej miałam i kiepskie endometrium, bo zaledwie 7,3 mm i fatalny progesteron. Dlatego teraz w ciąży, mimo że endometrium było wręcz książkowe do zagniezdzenie zarodka, bo 12.5 mm to lekarz kazał brać od owu duphaston.
Robiłam we wtorek test i byłam pewna że to już wskazuję na owulacje ale dzisiaj zrobiłam kolejny tak z ciekawości. Co powiecie? Teraz dopiero ta owulacja? Zobacz załącznik 968586Zobacz załącznik 968587
Tak dzisiaj to zdecydowanie test pozytywny. Do boju kochana 3 dni z rzędu. Owocnych starań [emoji173]Robiłam we wtorek test i byłam pewna że to już wskazuję na owulacje ale dzisiaj zrobiłam kolejny tak z ciekawości. Co powiecie? Teraz dopiero ta owulacja? Zobacz załącznik 968586Zobacz załącznik 968587
Bierz męża i seks trzy dni pod rząd! [emoji1307] dzis zdecydowanie dałaś czadu!
Tak dzisiaj to zdecydowanie test pozytywny. Do boju kochana 3 dni z rzędu. Owocnych starań [emoji173]