reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Przedstawiam wam Filipka :)
4500g 56cm 10pkt Apgar porod zakonczony cc po dlugiej mczacej indukcji a na koncu rozwarcie 9cm bole kosmiczne i brak postepu plus spadające tetno malego przy skurczach.
Zobacz załącznik 967801
Zobacz załącznik 967802

Piękny ❤ jeszcze raz gratulacje Malinka... tyle trudu przy porodzie ale warto się było przemeczyc :) sprawdzałam cały czas forum w oczekiwaniu na wieści od ciebie, że już mały w Twoich ramionach :)

reklama
Dzisiaj mocniej widać kreskę..
IMG_20190501_090431.jpg

No widać, faktycznie!
Chyba najlepiej u ciebie będzie iść po prostu na betę w najbliższym czasie. Bo sama wiesz jak z testami... :/
Niby tak, ale kurcze no nie mam kiedy. Pierwsze dni w pracy, spóźnić się nie wypada, a rano kolejki w laboratoriach kosmiczne. A jakbym chciała nawet pojechać na otwarcie to też taka lipa trochę bo autobusy tak kiepsko jeżdżą a mąż do pracy musi. No a jak pójdę o 7 na pobranie to co do 9 będę robiła w mieście. :D Do domu nie wrócę bo się nie wyrobię. I taką mam kiszkę.

Niby tak, ale kurcze no nie mam kiedy. Pierwsze dni w pracy, spóźnić się nie wypada, a rano kolejki w laboratoriach kosmiczne. A jakbym chciała nawet pojechać na otwarcie to też taka lipa trochę bo autobusy tak kiepsko jeżdżą a mąż do pracy musi. No a jak pójdę o 7 na pobranie to co do 9 będę robiła w mieście. :D Do domu nie wrócę bo się nie wyrobię. I taką mam kiszkę.
Kiedy masz termin @? Czy już po? Jeśli jestes przed czekała bym spokojnie- po co się stresować, a wiadomo jak z testami u Ciebie było.
Oczywiście zycze Ci z całego serca, zeby to była ciąża❤️

reklama
Już 2 po terminie. ;) dzisiaj w ogóle 47 dzień cyklu także moja cierpliwość już się kończy. :D
Może zrób betę A jak nie to test za kilka dni może wtedy coś wykaże jeśli @ Nie przyjdzie. Te testy jak mają pokazać ciążę to nie pokazują i stresuje tylko. Ja robiłam test w 36 dc test negatywny 2 dni później miesiączka i już koniec. Trwała zaledwie 3 dni. Zaczynam nowy cykl.

Do góry