Cień ale jest.. No chyba że fiksujeZobacz załącznik 967722
Jest raczej szara kreska.. Czyli coś co bardzo często po czasie się pokazuje na testach. Powtórz test rano albo zrób betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cień ale jest.. No chyba że fiksujeZobacz załącznik 967722
Koleżanka może odczytała po 2h, a kreska mogła pojawić się szybciej. Reakcje zachodzą, ale ta kreska jest blada, ale ładnaPowtórz test z porannego moczu i nigdy się nie odczytuje wyniku po wyżej 5 minut. Taki test powyżej 5 minut jest już nie ważny bo zachodzą różne reakcje chemiczne. Jeśli chcesz się dowiedzieć jak najszybciej to zrób test z krwi i napewno już coś wykaże.
Powtórz test kochana i daj znać rano czy kreska jest jaśniejsza. Czekamy na świetne wiadomości.Ja to wszystko wiem.... Ale cóż
Dam znać na pewno dziękuję :*Powtórz test kochana i daj znać rano czy kreska jest jaśniejsza. Czekamy na świetne wiadomości.
Tego akurat nikt nie wie czy kreska pojawiła się wcześniej. Ale życzę by koleżance się udało. W końcu każdej z nas się należy w końcu ujrzeć dwie kreski na teście.Koleżanka może odczytała po 2h, a kreska mogła pojawić się szybciej. Reakcje zachodzą, ale ta kreska jest blada, ale ładna
14 cykl.. Może to mało wobec innych staraczek@biedroneczkaa A ile czasu się już staracie?
O matko to moje 14 cykli jest niczym.. Ale mimo to bardzo to boli...To już ponad Rok więc trzymam kciuki aby jutro do 5 minut wyszły dwie kreski i żeby ci się spełniło w końcu marzenie. Ja już 3 lata prawie się staram i nadal testu świecą bielą. Ehh gadać się nawet nie chce. Ale za Ciebie trzymam kciuki kochana. [emoji110][emoji110][emoji173]