reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziś 4 dzień sprawdzania i kreseczki takie
DSC_3407.jpeg

Dziewczyny, nie udzielam się za dużo ale ciągle obserwuje i czytam wasze wiadomości. Powiedzcie mi czy blada kreska po 2 h ma jakieś znaczenie? Powiem szczerze że nigdy nie miałam bladej kreski a zawsze trzymałam testy dłużej nigdy ich nie wyrzucalam od razu.. Dzisiaj mam 27 dzień cyklu przy 30 dniowych cyklach po powrocie z pracy zrobiłam test, na początku nic nie było tylko kreska pod światło ale niby taka jest na testach tak czy siak. Po dwóch godzinach zerknelam i była blada kreska... Porownalam z testem który robiłam 3 dni temu i na tamtym nie ma takiej kreski pod światło co prawda to innej firmy test ale też płytowy. Nie chcę robić zludnych nadzieji sobie ale to pierwszy taki test który daje jakis znak...

Dziewczyny, nie udzielam się za dużo ale ciągle obserwuje i czytam wasze wiadomości. Powiedzcie mi czy blada kreska po 2 h ma jakieś znaczenie? Powiem szczerze że nigdy nie miałam bladej kreski a zawsze trzymałam testy dłużej nigdy ich nie wyrzucalam od razu.. Dzisiaj mam 27 dzień cyklu przy 30 dniowych cyklach po powrocie z pracy zrobiłam test, na początku nic nie było tylko kreska pod światło ale niby taka jest na testach tak czy siak. Po dwóch godzinach zerknelam i była blada kreska... Porownalam z testem który robiłam 3 dni temu i na tamtym nie ma takiej kreski pod światło co prawda to innej firmy test ale też płytowy. Nie chcę robić zludnych nadzieji sobie ale to pierwszy taki test który daje jakis znak...
Pokaż zdjęcie :)

Powtórz test z porannego moczu i nigdy się nie odczytuje wyniku po wyżej 5 minut. Taki test powyżej 5 minut jest już nie ważny bo zachodzą różne reakcje chemiczne. Jeśli chcesz się dowiedzieć jak najszybciej to zrób test z krwi i napewno już coś wykaże.

reklama
Do góry