No i fajnie zajmiesz czymś głowęNo i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy. Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i fajnie zajmiesz czymś głowęNo i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy. Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
PowodzeniaNo i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy. Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
Gratuluję! [emoji4][emoji4]No i los się choć odrobinkę do mnie uśmiechnął, idę jutro do pracy. Na razie na okres próbny ale myślę, że dam sobie radę. Znowu będę przygotowywać sklep do otwarcia.
Powodzenia
Dzięki dziewczyny! ♥Gratuluję! [emoji4][emoji4]
Dokładnie, zawsze będzie mniej staraniowych stresów.No i fajnie zajmiesz czymś głowę
Ooo to trzymam kciuki kochana! ♥I po wizycie bardzo ładne endometrium, jajeczko na prawym jajniku 21mm (ponoć pięknie urosło). Dostałam Ovitrelle na jutro rano do wstrzykniecia, od 1 do 4 maja codziennie mamy się przytulać i od 5go maja do 15 mam brać Encorton x1, acard x1 i luteine 3x1 a 16 maja test mam robić
Trzymam kciukiJa jednak dokupiłam test, a jako że nie było pinków kupiłam facelle. Jutro raczej bym nie zdążyła na betę, ze względu na kolejki w punkcie pobrań o porannych porach.
Czyli od rana będę namiętnie odswiezac forum w oczekiwaniu na wynik [emoji23]Ja jednak dokupiłam test, a jako że nie było pinków kupiłam facelle. Jutro raczej bym nie zdążyła na betę, ze względu na kolejki w punkcie pobrań o porannych porach.
A to spokojnie, długo nie będziesz czekać bo wstaje już o 5:30, zmierzę temperaturę i po tym od razu lecę robić test.Czyli od rana będę namiętnie odswiezac forum w oczekiwaniu na wynik [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji173]