Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to jestem ciekawa jak będzie u Ciebie daj koniecznie znać.Witam. Przykro mi z powody straty... Ja również jestem na lamettcie pierwszy cykl. W poniedziałek powinnam pojawić się na usg. Sama jestem ciekawa, czy są pecherzyki.
Powodzenia.
A czy też będziesz mieć zastrzyk na pęknięcie? Ja mam pojawić się u lekarki między 11-12 usg plus zastrzykWitam. Przykro mi z powody straty... Ja również jestem na lamettcie pierwszy cykl. W poniedziałek powinnam pojawić się na usg. Sama jestem ciekawa, czy są pecherzyki.
Powodzenia.
Teraz cywilna na około 20 osób, małe przyjęcie, za 2-3 lata będzie humanistyczny już ze sporym weselem tak na 60osób. Póki co tylko bliska rodzina i świadkowie. Kolejny ślub też sama będę planować.@Migdalove super planowanie przyjęcia to coś przyjemnego to będzie uroczystość kościelna czy cywilna? My jesteśmy po ślubie cywilnym pamiętam 3 lata temu jak sama to wszystko planowałam
Tak, dokładnie tak jak piszesz. Nie jestem dumna z tamtejszej decyzji, ale byłam z nieodpowiednim człowiekiem to i nieodpowiednie myśli były, mało rozsądne. Teraz całkiem inaczej, już wszystko na poważnie, dojrzałe decyzje.Migdalove , zaczęliście starania jak miałaś 17 lat? Piszesz że 4 lata temu zaczęliście się starać z poprzednim facetem. Podziwiam ja miałam 18 jak urodziłam i było mi mega cieżko [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Teraz cywilna na około 20 osób, małe przyjęcie, za 2-3 lata będzie humanistyczny już ze sporym weselem tak na 60osób. Póki co tylko bliska rodzina i świadkowie. Kolejny ślub też sama będę planować.
Tak, dokładnie tak jak piszesz. Nie jestem dumna z tamtejszej decyzji, ale byłam z nieodpowiednim człowiekiem to i nieodpowiednie myśli były, mało rozsądne. Teraz całkiem inaczej, już wszystko na poważnie, dojrzałe decyzje.
Ja mam alinessDziewczyny jaki bierzecie kwas foliowy? Ja póki co taki tani:
Zobacz załącznik 839349
Chciałabym zmienić na coś lepszego... Zastanawiam się nad Folikiem. Ogólnie chodzi o sam kwas foliowy bez dodatków.
Ja wit d biore taką:To taki najzwyklejszy i wydaje mi się, że raczej wystarczy. Ma taki sam skład co Folik, Folik ma tylko dodatkowe jakieś składniki, ale one raczej za wiele nie wnoszą. No i jest droższy. Chyba zostanę przy tym. Jeszcze teraz poszukiwania dobrego probiotyku i wit. D w przystępnej cenie.
Ja tez ;-)Ja biorę Vigantol w kropelkach.