IrenaX
Fanka BB :)
GratulacjeAaaaa nie wieze 2 cykl z clo i duphaston! Aaaaa masakra! 3mam kciuki za inne dziewczyny!Zobacz załącznik 961433
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeAaaaa nie wieze 2 cykl z clo i duphaston! Aaaaa masakra! 3mam kciuki za inne dziewczyny!Zobacz załącznik 961433
Mnie nie bolało ale na necie można poczytać historię kobiet "umierających" z bóluA te badanie aż tak boli?
Bo zazwyczaj jak coś jest nie tak to jest opisywane w necie, a jak wszystko ok to już nie jest opisywane - i stąd takie straszne historie.Mnie nie bolało ale na necie można poczytać historię kobiet "umierających" z bólu
Dokładnie!Bo zazwyczaj jak coś jest nie tak to jest opisywane w necie, a jak wszystko ok to już nie jest opisywane - i stąd takie straszne historie.
Wow. Ekstra [emoji7]A ja właśnie załatwiłam palety, cieszę się jak świr. Będziemy robić łóżko z palet. [emoji14] Coś w tym stylu, też białe.
Zobacz załącznik 962212
Ojej a w którym tygodniu jest koleżanka? Dużo zdrówka dla niej.Hej Kobiety Nie nadrobię Was już, tyle tu naszkrobałyście Jadę już na metformaxie i mam glukometr na wszelki wypadek. Moja bliska koleżanka jest w ciąży i ostatnio trafiła do szpitala, bo miała plamienia- mięśniak