reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ojej :/ to musicie szczerze porozmawiać i wyjaśnić tą sytuację. Ja cię rozumiem, że też jak mam PMS to celowo jestem wredna :/ wiem, że robię źle, ale brnę w to :/ później jest mi cholernie przykro :(
Mi specjalnie przykro nie jest, bo miałam rację. Inna kwestia, że oboje lubimy strzelić foszka. I tak on się pierwszy złamał, bo już pytał czy mi obiad do pracy przywieźć ale odmówiłam [emoji14] przejdzie nam, no ale takich wahań nastroju to ja dawno nie miałam...

O, ja tez mam termin @ za 4 dni :D
Obyśmy powtórzyły wysyp dwóch kresek ze stycznia [emoji14]

reklama
Miałam się Ciebie dopytać czy dobrze pamiętam, że ty masz LUF? Ostatnio czytałam, że kobiety z LUF zawsze mają plamienia przed @. Czy ty też masz czy @ od razu przychodzi z grubej rury?
Nie w każdym cyklu musi być LUF. Ale zazwyczaj własnie najpierw mam plamienie, jak w cyklu nie miałam zespołu LUF to miesiączka przyszła normalnie, bez plamień. Ostatnia @ to nawet nie była krew tylko same plamienia przez 7 dni...

Nie w każdym cyklu musi być LUF. Ale zazwyczaj własnie najpierw mam plamienie, jak w cyklu nie miałam zespołu LUF to miesiączka przyszła normalnie, bez plamień. Ostatnia @ to nawet nie była krew tylko same plamienia przez 7 dni...
Ja nigdy nie chodziłam na monitoring, ale właśnie też przed @ plamię zazwyczaj 2 dni i mnie to strasznie denerwuje :/

Ja nigdy nie chodziłam na monitoring, ale właśnie też przed @ plamię zazwyczaj 2 dni i mnie to strasznie denerwuje :/
No ja właśnie nigdy nie miałam typowego monitoringu, do lekarza umawiałam się tak w terminach owulacji, czasami kazał przyjść za parę dni do kontroli, bynajmniej ta ostatnio miałam. Teraz chcę do innego lekarza chodzić, już konkretnie na monitoringi.

U mnie tak się Pozmienialo od dwóch cykli. Nigdy przed @ nie plamilam a teraz już dwa razy miałam plamienia przed właściwą @.

Ale mam nadzieję, że lekarz miał rację i po drożności szybciej się uda :) w poniedziałek idę na tsh, ft3, ft4 i progesteron. Zobaczymy co wyjdzie

U mnie tak się Pozmienialo od dwóch cykli. Nigdy przed @ nie plamilam a teraz już dwa razy miałam plamienia przed właściwą @.
Najśmieszniejsze jest to, że plamienia są jak mamy niski progesteron, a ja właśnie miałam plamienia podczas przyjmowania progesteronu. :D Teraz już nie przyjmuję i zobaczymy jak będzie @ wyglądała.

reklama
A nie mogłaś poprosić? Ja w sumie w szoku byłam ze on u mnie nie zaczął od podania dupka czy luteiny tylko od razu tak hardcorowo no ale może na dobre to wyjdzie.
Kurde jak ja bym chciała mieć HSG zrobione po tej ciąży pozamacicznej, ale żaden lekarz nie raczył mnie na to pokierować...

Do góry