starajaca2018
Fanka BB :)
Ja nie szukam objawów i czekam czy @ przyjdzie. Zostalo 4 dni i testy czekaja juz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też tak piłam prawie miesiąc. Ale już nie daje rady, więc też zmielone wrzucam do blendera razem z owocami i tak przemycam je. Jeszcze dokupiłam sezam i będę naprzemiennie dodawać do smoothie.Piłam siemie lniane z wodą jak się odchudzałam... po paru tygodniach po jednym łyku od razu ciągnęło mnie na wymioty fuj u mnie jakoś czas owulacji, ale nie wiem kiedy wypada bo nie robię testów, ani nie mierzę temp na luzie
U mnie też 4 dni.Ja nie szukam objawów i czekam czy @ przyjdzie. Zostalo 4 dni i testy czekaja juz.
ojej :/ to musicie szczerze porozmawiać i wyjaśnić tą sytuację. Ja cię rozumiem, że też jak mam PMS to celowo jestem wredna :/ wiem, że robię źle, ale brnę w to :/ później jest mi cholernie przykroUfff
Widzę, że nie tylko ja się doszukuje objawów, mimo że nie mierzyłam i nie testowałam [emoji14]
Ale jestem potwornie słaba bo testy owu i tak w tym cyklu były grane ale tak o, nie że pozytywny to dawaj! Tylko kiedy była ochota
No i tak o, żeby wiedzieć czy @ już blisko, tylko dziś zmierzyłam tempkę i 36,9 także cholera wie
Też mnie obsypało boleśnie na ramionach (no to to ostatni raz w okresie dojrzewania) i jakaś boląca pinda na plecach mi się zrobiła PMS jak ta lala, tak się wczoraj celowo pożarłam z mężem że dziś na ulicy minęliśmy się jak obcy...
Może go nie widać a jest wewnątrz, wiele kobiet tak ma.Ja niby czas owu, ale śluzu jakoś brak :/
Miałam się Ciebie dopytać czy dobrze pamiętam, że ty masz LUF? Ostatnio czytałam, że kobiety z LUF zawsze mają plamienia przed @. Czy ty też masz czy @ od razu przychodzi z grubej rury?Może go nie widać a jest wewnątrz, wiele kobiet tak ma.
Super, będziemy razem testowaćU mnie też 4 dni.