reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Uuuu to piękny staż :) u nas z 4 lata będą w maju ;) późno się poznaliśmy ale to była miłość od pierwszego wejrzenia :D
My nie mamy ślubu i nie bardzo chcemy, aczkolwiek ostatnimi czasy podczas rozmów dochodzimy do tego wniosku, że jak w ciążę w końcu zajde to tylko cywilny sobie weźmiemy.

reklama
Witam Was w ten nieco pochmurny wiosenny dzień ;)
Od wczoraj @, ale coś mi nie pasuje. Nigdy tak nie obserwowałam swojego ciała. Czy Wy również macie śluz w trakcie @? Jest rozciągliwy. Nie zwracałam nigdy na niego uwagi, ale jeśli mam mierzyć temperaturę to i warto przyjrzeć się śluzowi :) A no właśnie- temperatura. Nie wiem czy mierzyć waginalnie czy oralnie. Dalej się nad tym zastawiam. Ile z Was mierzy oralnie? :) Czy temperatura bardzo się różni?
Ja też zaobserwowałam taki śluz.. Ale może dlatego że nigdy nie zwracalam na to uwagi :)

Cześć :) ja w końcu dzisiaj dotarlam na betę, ale wyniki niestety dopiero jutro o 14.00. Zaczynają mnie boleć sutki, są strasznie tkliwe i powiększone. I w końcu doczekalam się dwóch pięknych, jednakowych kresek na teście ❤️ mam nadzieję, że wyniki bety też będą tak zadawalajace,aczkolwiek sądząc po objawach i caloksztalcie sytuacji jestem bardzo dobrej myśli :-) :)

Załączniki

• IMG_20190328_115421.jpg
    IMG_20190328_115421.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 95
masz super figurę :) u mnie boczki wyszły...
Dziękuję bardzo :) ale powiem Ci że wcale tak fajnie nie jest, od zawsze borykam się ze sporą niedowagą. Udało mi się w ciągu 2 lat przybrać 4 kg, a do szczęścia jeszcze przydałoby się z 6kg. Dodatkowo mam wadę serca i wiem że utrudnia ona to moje przybranie. Mam 163cm wzrostu a ważę 48kg :(

reklama
Cześć :) ja w końcu dzisiaj dotarlam na betę, ale wyniki niestety dopiero jutro o 14.00. Zaczynają mnie boleć sutki, są strasznie tkliwe i powiększone. I w końcu doczekalam się dwóch pięknych, jednakowych kresek na teście [emoji3590] mam nadzieję, że wyniki bety też będą tak zadawalajace,aczkolwiek sądząc po objawach i caloksztalcie sytuacji jestem bardzo dobrej myśli :-) :)
Piękne kreseczki [emoji7] oszczędzaj sie i zdrówka dla was :) czekamy na wyniki bety :)

Do góry