reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
dziewczyny, czy test owulacyjny wskazuje rosnący pęcherzyk? czyli jeśli kreski ciemnieją tzn że pęcherzyk rośnie tak? bo to że nie musi pęknąć to rozumiem.

Tak siedzę i myślę o tym wszystkim i uświadomiłam sobie ta mają @ nie dość że się spóźnila 7 dni to jest inna, nie boli, nie odczuwam nic z nią związane, jajniki nie bola jak to miałam przeważnie w 3 czy 4 dniu. Hmmm, może by test zrobić.

Tak siedzę i myślę o tym wszystkim i uświadomiłam sobie ta mają @ nie dość że się spóźnia 7 dni to jest inna, nie boli, nie odczuwam nic z nią związane, jajniki nie bola jak to miałam przeważnie w 3 czy 4 dniu. Hmmm, może by test zrobić.
Jeśli widzisz, że coś przebiega inaczej to oczywiście test zrób. Pytanie tylko czy pojawiła się żywo czerwona krew? Jeśli tak to raczej 100% @, ale skoro czujesz niepokój to zrób ten test.

Jeśli widzisz, że coś przebiega inaczej to oczywiście test zrób. Pytanie tylko czy pojawiła się żywo czerwona krew? Jeśli tak to raczej 100% @, ale skoro czujesz niepokój to zrób ten test.
Ty bardziej, że jak się spodobała to zrobiłam test i jakby coś się robiło.
Taka ciemno czerwona. A teraz już prawie brązowa.

Załączniki

• 20190319_154004.jpg
    20190319_154004.jpg
    136,6 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry