reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Uff wizyta za mną :)
Ładnie pogrubione endometrium i prawdopodobnie jakiś zarys cialka żółtego. Umowil mnie na drożność i mam do was pytanie, bo siostra na mnie siadla ze skoro jest endometrium jakie jest i ciałko to owu przebiega prawidłowo i po co na drożność mam iść. Jak myślicie?
Może przebiegać prawidłowo, ale drożność i tak warto sprawdzić.

reklama
To chyba się wybiorę jutro nawet
Przyatakowałam męża bo już odpierałam jego zaloty od czwartku [emoji14] raczej przestałam sobie robić nadzieję, że to ciąża
To że się nie udaje to nie możemy tego odreagowywac na facetach. Też mam dni rezygnacji, ale staram się zawsze mojemu mężowi sprawić przyjemność, bo to później działa w dwie strony. Mój np. ostatnio zapomniał o moich wizytach u gina i w sumie na dobre wyszło. Jak się okazało, że pojawi się owu to dorwalam się do mojego i on nie będąc tego świadomy był baaaardzo rozluźniony. Potem ja się staram zrekompensować mu to samo :D

To że się nie udaje to nie możemy tego odreagowywac na facetach. Też mam dni rezygnacji, ale staram się zawsze mojemu mężowi sprawić przyjemność, bo to później działa w dwie strony. Mój np. ostatnio zapomniał o moich wizytach u gina i w sumie na dobre wyszło. Jak się okazało, że pojawi się owu to dorwalam się do mojego i on nie będąc tego świadomy był baaaardzo rozluźniony. Potem ja się staram zrekompensować mu to samo :D
Po prostu gdzieś wyczytałam, że przy plamieniu implantacyjnym należy zrezygnować ze współżycia, no ale tyle to implantacja nie trwa i nie przy takiej temperaturze, więc skończyliśmy sobie robić nadzieję.

Witam się z samego rana już od godziny w pracy [emoji23] mam pytanie do was wczoraj prawdopodobnie miałam owu tak mnie jajniki bolały zwłaszcza w nocy. Dwa dni przed owu były przytulanka. Nie mogę się doczekać kiedy zrobię test. Szansa chyba jest co? Gdzieś wyczytałam że w owu może się zdążyć że pęcherzyk jest pusty.

Witam się z samego rana już od godziny w pracy [emoji23] mam pytanie do was wczoraj prawdopodobnie miałam owu tak mnie jajniki bolały zwłaszcza w nocy. Dwa dni przed owu były przytulanka. Nie mogę się doczekać kiedy zrobię test. Szansa chyba jest co? Gdzieś wyczytałam że w owu może się zdążyć że pęcherzyk jest pusty.
Dwa dni przed owu to bardzo dobry czas ;)

Matko, jak to zleciało [emoji33] ja jeszcze pamiętam Twój post o tym że temperatura wzrosła :D
A tu już za chwilę połowa ciąży! Sama w to nie wierzę, jak ten czas przyspieszył. Do tego 10tc mi się strasznie dłużyło, a teraz pędzi czas jak szalony. W domu też więcej się dzieje przed wiosną, to może człowiek tak nie zwraca uwagi na suwaczek.

A tu już za chwilę połowa ciąży! Sama w to nie wierzę, jak ten czas przyspieszył. Do tego 10tc mi się strasznie dłużyło, a teraz pędzi czas jak szalony. W domu też więcej się dzieje przed wiosną, to może człowiek tak nie zwraca uwagi na suwaczek.
Mi też szybko czas leci, jeszcze niedawno był Sylwester a już wiosna :D

Ja go stosowałam tylko w dni płodne i tylko w te dni, w które były starania także z jednego opakowania jeszcze mi zostały. Myślę, że tak sporadyczne używanie nie rozleniwi organizmu. Gdyby go stosować codziennie to może i tak by się zadziało, ale kogo stać na codzienne aplikowanie tego żelu? :laugh2:

A stosowalas ten z aplikatorem czy w tubie?
Bo dwa na raz to chyba nie ma sensu.

reklama
Do góry