Paulina97
Fanka BB :)
Ja mam jeszcze 4 dni do @[emoji58]Kiedy testujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jeszcze 4 dni do @[emoji58]Kiedy testujesz?
W rossmanie masz testy co pojazuka ciaze 4 dni przed terminem [emoji16]Ja mam jeszcze 4 dni do @[emoji58]
Mozliwe ale czekam az mi temp podskoczy to juz bede wiedziala ze jestem a test zrobie chyba we wtorek..mam nadzieje ze tym razem sie udalo bo moj partner ma 29 urodziny i chciałabym mu wtedy powiedziec [emoji28]ale trzeba najpierw byc [emoji23]W rossmanie masz testy co pojazuka ciaze 4 dni przed terminem [emoji16]
No tak, ale ja pytałam o parę dni po owu, a nie po terminie @Ja jestem 5 dni po terminie spodziewanej @ i mam lekkie bóle jak przed @.
Daj znać jak tam i nie bój się, będzie dobrzePo powrocie do domu się dzisiaj testuję. Ale po 5 dniach braku @ to powinny być 2 kreski, ale boję się.
Ot tak po prostu [emoji3] na teście była tak słaba krecha że leciałam do męża aby potwierdził czy też coś widziPytanie do osób już mających 2 kreski lub dziecko: jak poinformowałyscie swoje drugie połówki że zostaną tatusiami? W jakiś "nietypowy "sposób, czy tak po prostu?
A wiesz kiedy miałaś konkretnie owu? Potwierdzona np. monitoringiem? Możliwe, że Ci się po prostu przesunela.Zrobiłam test i negatywny.
Nie wiem co się dzieje. 5 dni po terminie, brzuch lekko nabrzmialy, lekko boli, i jajniki też. Wszystko z przerwami.