Carenik
Fanka BB :)
Jesli nie bylo przesuniecia w owulacji to takMnie się spóźnia @ już 4 dzień to test wyjdzie jeśli to zrobię dzisiaj po południu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli nie bylo przesuniecia w owulacji to takMnie się spóźnia @ już 4 dzień to test wyjdzie jeśli to zrobię dzisiaj po południu?
Jesli nie bylo przesuniecia w owulacji to tak
Daj znac koniecznie!No to dzisiaj się testuje
Oczywiście. Mam nadzieję że wreszcie pochwalę się 2 kreseczkami.Daj znac koniecznie!
Ja zaczynałam z tsh 4,750, po miesiącu już ładnie spadło do tych 2,200 zobaczymy ile jest terazTsh mam podobnie, ale myślę też by iść prywatnie zrobić sobie badania tarczycowe w szerszym zakresie, bo chyba problemy przechodzą u nas z pokolenia na pokolenie :/ zobaczę jeszcze co mi gin powie, ponoć jest jednym z lepszych jeśli chodzi o ginekologa endokrynologa.
Trzymam kciuki mocno [emoji110]Oczywiście. Mam nadzieję że wreszcie pochwalę się 2 kreseczkami.
U mnie raz wyszlo ponad 5 i nie wiem czemu bo po miesiącu powtarzalam bez żadnych leków i miałam ledwo ponad 2. Może przez to że byłam przeziębiona.Ja zaczynałam z tsh 4,750, po miesiącu już ładnie spadło do tych 2,200 zobaczymy ile jest teraz
I jak testowałas??No to dzisiaj się testuje