reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale długo mnie tu nie było... kojarzę chyba tylko jedną osibę z ostatnich stron ;(
Na razie nie staramy się, może pod koniec roku, a może dłużej...
Zamierzam wrócić do podczytywania :)

Nie wiem czy jest tu ktoś jeszcze z tych, które starały się razem ze mną, ale napiszę jak tam u nas - w dniu 21.10.2018 urodziłam córeczkę z wagą 2550g i 50 cm, urodziła się miesiąc przed terminem, ale na szczęście jest zdrowa ;) nie była nawet w inkubatorze i oddychała samodzielnie.

Trzymam kciuki za wszystkie obecne staraczki ;)
Ja Cię panietam :)

A dziękuję, w porządku
Zrobiłam cytologie, przy okazji usg bo się poskarżyłam na bóle prawego jajnika przy uciskaniu (pochylanie, kucanie, wstawanie)
To co zobaczyła to "prawy jajnik chyba z cialkiem żółtym" cokolwiek to znaczy no i dostałam skierowanie na kilka badań. Glukozę z insuliną, morfoligie, witamina d3, fsh, lh i ewentualnie jakbym bardzo chciała ale raczej nie ma specjalnych wskazań to amh

A dziękuję, w porządku
Zrobiłam cytologie, przy okazji usg bo się poskarżyłam na bóle prawego jajnika przy uciskaniu (pochylanie, kucanie, wstawanie)
To co zobaczyła to "prawy jajnik chyba z cialkiem żółtym" cokolwiek to znaczy no i dostałam skierowanie na kilka badań. Glukozę z insuliną, morfoligie, witamina d3, fsh, lh i ewentualnie jakbym bardzo chciała ale raczej nie ma specjalnych wskazań to amh
A Ty masz jakieś problemy z tarczycą?

Tak, mam niedoczynność, biorę euthyrox ale najmniejszą dawkę i glukoza wyszła mi ok jakieś 1,5 miesiąca temu a tsh 2,200
Tsh mam podobnie, ale myślę też by iść prywatnie zrobić sobie badania tarczycowe w szerszym zakresie, bo chyba problemy przechodzą u nas z pokolenia na pokolenie :/ zobaczę jeszcze co mi gin powie, ponoć jest jednym z lepszych jeśli chodzi o ginekologa endokrynologa.

reklama
Do góry