Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Największa zagadka "czemu jest wszystko ok i nie wychodzi" cieszę się, że los się odwróciłDokładnie 16 cykl teraz leci. Badania wyszły ok tarczyca prolaktyna . Lekarz powiedział nic tylko się starać.
Ale śluz by się nagle zmienił z płodnego na niepłodny?Hmmmm wygląda jak by owulacji jeszcze nie było. Ja często mam owulacje np 18dc więc może jeszcze przed Tobą
Myślę, aby tym śluzem aż tak się nie sugerować. Kiedyś czytałam, że może być wrażenie, że tego śluzu płodnego nie ma, ale w rzeczywistości on jest, ale tam w środkuAle śluz by się nagle zmienił z płodnego na niepłodny?
Największa zagadka "czemu jest wszystko ok i nie wychodzi" cieszę się, że los się odwrócił
Szoruj na betę dla pewności ale dla mnie to wczesna ciąża! [emoji178][emoji178][emoji178] śle ciążowe fluidy [emoji178][emoji178][emoji178]
Ostatnio również czytałam, że należy w każdym tygodniu 3 razyNawet lekarz się zapytał w jakie dni się staramy a ja mu kalendarzyk flo na tel wyciągałam i pokazałam. To stwierdził że za mało i że trzeba cały cykl a nie tylko w teoretycznie dni płodne wg kalendarza. Więc teraz w tym cyklu staraliśmy się co 2 /3 dzień.