starajaca2018
Fanka BB :)
Tak w płynnej postaci brałam
A konkretnie jaki, jeśli można wiedzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w płynnej postaci brałam
Super Dziekuje ;*Mozna, sama tak stosowałam
Olvita kupiłam nerafinowany zimnotloczony.A konkretnie jaki, jeśli można wiedzieć?
castagnus to ziołowy suplement diety, ziółka regulują (wspomagają gospodarkę hormonalną), a clostilbegyt jest lekiem zapisywanym przez lekarza, bierze się go od ok. 5dc do ok. 10dc (zależy jaki lekarz), dzięki niemu rosną pęcherzyki na jajnikach i może ale nie musi wystąpić owulacjaDziewczyny a jaka jest różnica pomiędzy castagnusem a clostilbegyt?
taka sinusoida, momentami jestem wściekła o to że się nie udaje, a póżniej nakręcam się pozytywnie, że kiedyś się uda, ze po prostu przypadek że nie wyszło... strasznie stresuję się że mam jakiś większy, grubszy problem, ...łapię się na tym że podczytuję o in vitro... biorę juz 2 cykl CLO, owulacja jest a ja nadal nie zachodzę pocieszam się tym, że to własnie moja pierwsza owulacja odkąd odstawiłam antykoncepcję, więc i może mój organizm potrzebuje więcej czasu na "ogarnięcie się"? obyOtoz to!
Rozumiem Cię. Mam momenty euforii, że przecież się uda, musi się udać, a za chwilę siadam w samotności ("bo tak lubię najbardziej) włączam przygnębiajaca muzykę i po prostu płaczę. Przychodza mi wtedy na myśl wszystkie te pseudo,,rodziny,, które za przeproszeniem rozmnażają się jak króliki, a ja w wieku 26 lat nie mogę mieć jednego ;(
Ja chyba też dziś już 5dc, @ na finiszu więc niedługo zaczynamy starania
Aaaa Dziekujecastagnus to ziołowy suplement diety, ziółka regulują (wspomagają gospodarkę hormonalną), a clostilbegyt jest lekiem zapisywanym przez lekarza, bierze się go od ok. 5dc do ok. 10dc (zależy jaki lekarz), dzięki niemu rosną pęcherzyki na jajnikach i może ale nie musi wystąpić owulacja