reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Otoz to!

Rozumiem Cię. Mam momenty euforii, że przecież się uda, musi się udać, a za chwilę siadam w samotności ("bo tak lubię najbardziej) włączam przygnębiajaca muzykę i po prostu płaczę. Przychodza mi wtedy na myśl wszystkie te pseudo,,rodziny,, które za przeproszeniem rozmnażają się jak króliki, a ja w wieku 26 lat nie mogę mieć jednego :sad: ;(
Jakbym widziała się siebie... :(

reklama
Dokładnie ten stres jest cały czas. I teraz po urodzeniu nawet powiedzialabym, ze jest jeszcze wiekszy. Bo siwadomosc, ze masz już namacalnie tą malą istotke w swoich ramionach, powoduje, ze tym bardziej boisz się, ze cos sie stanie... Do tego po prostu trzeba sie przyzwyczaic... I starac nie dać się zwariowac, czy to będąc w ciazy, czy juz po narodzinach:)
Kochana mam pytanko. Czy można stosować jednocześnie ovarin i castangusa?

Ja też o pierwsze... i ciągle jest myślenie czy kiedykolwiek się uda, że można było zabrać się za to wcześniej, nawet przed ślubem ale staram się nie przekreślać wszystkiego
U mnie 4 dc i planuję strategię na ten cykl. Kochanie się co dwa dni nie poskutkowało niestety... może należałoby rzadziej... Już sama nie wiem :(
@starajaca2018 i ja o pierwsze.... choc u mnie już raz się udało w maju tamtego roku. Niestety moje szczęście trwało 8 tygodni.

Ja od 4 cykli piłam olejek z wiesiolka, jadłam witaminy ale starałam się czerpać je z owoców i warzyw. A w cyklu w którym mi się udało zaczęłam stosować jeszcze castagnus. Wiadomo każdy orgaznim jest inny. Ale jedno wiem po sobie nie można się poddać! [emoji8]
Jest wiesiołek w płynnej postaci? Ja kiedyś brałam w tabsach - może znowu powinnam łykać :)

Ojoj dziewczyny, zapomniałam wczoraj napisać do was tak się rozleniuchowalam :(
Rano dostałam @, więc to chyba nici z tego wszystkiego? Odpuszczam już, żadnych testów jeśli @ będzie się spóźniać to czekam 7 dni. Co ma być to będzie, zobaczymy ;) wszystkim starającym się życzę powodzenia ;* a ja wpadnę do Was może kiedyś sprawdzic, która szczęśliwie zafasolkowała <3

reklama
Do góry