reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
25 dzień cyklu [emoji7][emoji7][emoji7] kochane powiedzcie że to ciąża?? Bo szaleje już z radości dziś idę do endokrynolog aż normalnie nie wierzę różową blada kreska!!!![emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 945480Zobacz załącznik 945481
Kochana! Po cichu już gratuluję, żeby nie zapeszac! ❤️❤️❤️ Ja wczoraj robilam wczoraj ten sam test, dziś już 34dc i nadal cisza :( spojrzałam dziś na niego, bo pokazywałam koleżance i zauważyła jakby rozmytą różowa kreskę, bardzo delikatna. Ale to i tak już po czasie, więc nic nie biorę do siebie

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny, jak to było u Was z szyjką? Czytałam kiedyś, ale już zapomniałam jaka powinna być po zapłodnieniu :( jedni mówią, że jest wędrująca inni zaś coś innego. Wolę zapytać Was, jak Wy miałyście o ile się badalyscie?

Powiedzcie mi dziewczyny, jak to było u Was z szyjką? Czytałam kiedyś, ale już zapomniałam jaka powinna być po zapłodnieniu :( jedni mówią, że jest wędrująca inni zaś coś innego. Wolę zapytać Was, jak Wy miałyście o ile się badalyscie?
Mi na początku ciąży opadła jakby okres miał przyjść. Ale nie przyszedł i potem znów się uniosła

Kochana! Po cichu już gratuluję, żeby nie zapeszac! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ja wczoraj robilam wczoraj ten sam test, dziś już 34dc i nadal cisza :( spojrzałam dziś na niego, bo pokazywałam koleżance i zauważyła jakby rozmytą różowa kreskę, bardzo delikatna. Ale to i tak już po czasie, więc nic nie biorę do siebie
Dziekuje kochana spokojnie wszystko zależy od owulacji bo mogła się przesunąć [emoji173] mnie dzisiaj lekarka pocieszyla powiedziała, że wszystkie badania mam dobre żebym jutro pedzila na beta hcg [emoji7] A test testowo nie równy tak samo organizm organizmowi. Ja robiłam po południu wszystkie test i dlatego się cieszę już bo wiem, że jak jutro pójdę na bete to będzie ładna pewnie a nie to okropne 0.1... co miałam okazję widzieć prze prawie półtorej roku! Trzymam za Ciebie kciuki buziaki!:*

Mi na początku ciąży opadła jakby okres miał przyjść. Ale nie przyszedł i potem znów się uniosła
Wlasnie od dnia kiedy miała być @, sprawdzam ją codziennie rano i popołudniu. Cały czas była twarda nisko i zamknięta co mnie zdziwiło. Dziś się uniosła i zrobiła się jakaś miękka nie wiem co to znaczy..

@MalaMi24 nooo moja droga!! Cudowne kreski! :* moje gratulacje!!! Czekamy na formalność w postaci bety :) czyli otwierasz listopadowe mamusie :)
Dziekuje kochana za ciepłe słowa! Tak się cieszę, że cała promienieje z radości [emoji7] Mojemu mężowi zadzwoniłam jak był w pracy to szalony przyjechał od razu po moim telefonie [emoji173] Dam znać jutro mam nadzieję, że dostanę wynik bo w moim labolatorium jutro robią badania od 8-12 Więc mam taka cicha nadzieję, że się dowiem[emoji847] Już się nie mogę doczekać! [emoji8][emoji8]
He he na t9 wygląda, że otwieram listopadowe mamusie [emoji5] Naprawdę ciężko mi dalej uwierzyć, że po tylko staraniach i wylanych łzach się udało gdy odpuscilam[emoji2956]

Ostatnia edycja:
Dziekuje kochana za ciepłe słowa! Tak się cieszę, że cała promienieje z radości [emoji7] Mojemu mężowi zadzwoniłam jak był w pracy to szalony przyjechał od razu po moim telefonie [emoji173] Dam znać jutro mam nadzieję, że dostanę wynik bo w moim labolatorium jutro robią badania od 8-12 Więc mam taka cicha nadzieję, że się dowiem[emoji847] Już się nie mogę doczekać! [emoji8][emoji8]
He he na t9 wygląda, że otwieram listopadowe mamusie [emoji5] Naprawdę ciężko mi dalej uwierzyć, że po tylko staraniach i wylanych łzach się udało gdy odpuscilam[emoji2956]

A ja czułam że u ciebie będzie ok :) Tylko ty uparciuchu na betę iść nie chciałaś :p

reklama
Do góry