reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
25 dzień cyklu [emoji7][emoji7][emoji7] kochane powiedzcie że to ciąża?? Bo szaleje już z radości dziś idę do endokrynolog aż normalnie nie wierzę różową blada kreska!!!![emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 945480Zobacz załącznik 945481
Kochana! Po cichu już gratuluję, żeby nie zapeszac! ❤️❤️❤️ Ja wczoraj robilam wczoraj ten sam test, dziś już 34dc i nadal cisza :( spojrzałam dziś na niego, bo pokazywałam koleżance i zauważyła jakby rozmytą różowa kreskę, bardzo delikatna. Ale to i tak już po czasie, więc nic nie biorę do siebie

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny, jak to było u Was z szyjką? Czytałam kiedyś, ale już zapomniałam jaka powinna być po zapłodnieniu :( jedni mówią, że jest wędrująca inni zaś coś innego. Wolę zapytać Was, jak Wy miałyście o ile się badalyscie?

Powiedzcie mi dziewczyny, jak to było u Was z szyjką? Czytałam kiedyś, ale już zapomniałam jaka powinna być po zapłodnieniu :( jedni mówią, że jest wędrująca inni zaś coś innego. Wolę zapytać Was, jak Wy miałyście o ile się badalyscie?
Mi na początku ciąży opadła jakby okres miał przyjść. Ale nie przyszedł i potem znów się uniosła

Kochana! Po cichu już gratuluję, żeby nie zapeszac! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ja wczoraj robilam wczoraj ten sam test, dziś już 34dc i nadal cisza :( spojrzałam dziś na niego, bo pokazywałam koleżance i zauważyła jakby rozmytą różowa kreskę, bardzo delikatna. Ale to i tak już po czasie, więc nic nie biorę do siebie
Dziekuje kochana spokojnie wszystko zależy od owulacji bo mogła się przesunąć [emoji173] mnie dzisiaj lekarka pocieszyla powiedziała, że wszystkie badania mam dobre żebym jutro pedzila na beta hcg [emoji7] A test testowo nie równy tak samo organizm organizmowi. Ja robiłam po południu wszystkie test i dlatego się cieszę już bo wiem, że jak jutro pójdę na bete to będzie ładna pewnie a nie to okropne 0.1... co miałam okazję widzieć prze prawie półtorej roku! Trzymam za Ciebie kciuki buziaki!:*

Mi na początku ciąży opadła jakby okres miał przyjść. Ale nie przyszedł i potem znów się uniosła
Wlasnie od dnia kiedy miała być @, sprawdzam ją codziennie rano i popołudniu. Cały czas była twarda nisko i zamknięta co mnie zdziwiło. Dziś się uniosła i zrobiła się jakaś miękka nie wiem co to znaczy..

@MalaMi24 nooo moja droga!! Cudowne kreski! :* moje gratulacje!!! Czekamy na formalność w postaci bety :) czyli otwierasz listopadowe mamusie :)
Dziekuje kochana za ciepłe słowa! Tak się cieszę, że cała promienieje z radości [emoji7] Mojemu mężowi zadzwoniłam jak był w pracy to szalony przyjechał od razu po moim telefonie [emoji173] Dam znać jutro mam nadzieję, że dostanę wynik bo w moim labolatorium jutro robią badania od 8-12 Więc mam taka cicha nadzieję, że się dowiem[emoji847] Już się nie mogę doczekać! [emoji8][emoji8]
He he na t9 wygląda, że otwieram listopadowe mamusie [emoji5] Naprawdę ciężko mi dalej uwierzyć, że po tylko staraniach i wylanych łzach się udało gdy odpuscilam[emoji2956]

Ostatnia edycja:
Dziekuje kochana za ciepłe słowa! Tak się cieszę, że cała promienieje z radości [emoji7] Mojemu mężowi zadzwoniłam jak był w pracy to szalony przyjechał od razu po moim telefonie [emoji173] Dam znać jutro mam nadzieję, że dostanę wynik bo w moim labolatorium jutro robią badania od 8-12 Więc mam taka cicha nadzieję, że się dowiem[emoji847] Już się nie mogę doczekać! [emoji8][emoji8]
He he na t9 wygląda, że otwieram listopadowe mamusie [emoji5] Naprawdę ciężko mi dalej uwierzyć, że po tylko staraniach i wylanych łzach się udało gdy odpuscilam[emoji2956]

A ja czułam że u ciebie będzie ok :) Tylko ty uparciuchu na betę iść nie chciałaś :p

reklama
Do góry