C
Ja to cierpie na jakieś durne pobudki.. Ostatnie 2 dni wybudzala mnie piekielna zgaga o tej godzinie a dzis tak juz z przyzwyczajenia zebym za dobrze nie miala.. Pelen pecherz bolacy i zdretwiale dlonie ktore ledwo doszly do siebie.
Na dodatek Fifi po co spac jak może rozrabiac i mi rewolucję w brzuchu tworzy..
Czyżby mały ssak obudzil sie na jedzonko???Oj kochana jak ja Cię rozumiem caaaalutką ciążę powtarzałam: nie będę kp! Nie i koniec. Corke karmiłam 6 miesiecy. To był.dla mnie koszmar. Wiszenie na cycku non stop, uwiązanie, bolące piersi...jak ja tegi nienawidziłam. Więź z dzieckiem podczac kp? Dla mnie to była bzdura! Więź czułam owszem, ale kiedy córke nosiłam, tuliłam do snu, kiedy soiewalam jej kołysanki. Napewno nie podczas kp! I jeszcze 2 miesiące temu będąc drugi raz w ciąży WSZYSTKIM mowilam, ze ja kp nie bede! O.matko co ja się nasluchalam... Ze bede wyrodną.matką, ze nie powinnam miec dzieci skoro nie chce kp, ze popłynę finansowo kupując mm (a co to kogo obchodzi-moje.pieniądze i wiele, wiele innych. Wszechobecny laktoterror jeszcze bardziej mnie zniechęcał.
Koniec koncow....karmię. Żeby bylo smieszniej, po cc nie ruszyla mi od razu laktacja a ja walczyłam.o nią jak głupia :O tak mi się w glowie poprzestawiało kiedy mała.się urodziła. Teraz jest to dla mnie najpiekniejszy czas, uwielbiam to robic. Ale jest tez inaczej niz z pierwsza corka- nie mam problwmu z przystawianiem, bolało mnie doslownie kilka dni, a młoda nie wisi na cycu co godzine (w innym wypadku.na 100000% wjechołby mm). Nie mowie, ze u Ciebie tez tao bedzie i Ci sie "przestawi", ale DOSKONALE cie rozumiem! KAŻDA kobieta powinna sama miec wybor i sama zadecydować jak chce karmic i nikomu nic do tego. Kp to nie jest obowiązek, a szczesliwa mama to szczesliwe dziecko
Ja to cierpie na jakieś durne pobudki.. Ostatnie 2 dni wybudzala mnie piekielna zgaga o tej godzinie a dzis tak juz z przyzwyczajenia zebym za dobrze nie miala.. Pelen pecherz bolacy i zdretwiale dlonie ktore ledwo doszly do siebie.
Na dodatek Fifi po co spac jak może rozrabiac i mi rewolucję w brzuchu tworzy..