reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja piszę i na tamtym wątku. Dziewczyny prawda jest taka że każdy żyje jak chce, te kobiety które straciły dziecko już wiedzą że wszystko może się zdarzyć z naszej i nie naszej winy i są bardzo ostrożne. A te które palą To one będą musiały być z swoimi konsekwencjami a nie my

reklama
Czemu sie trzesiesz? Wszystko bedzie dobrze:) dziewczyny limit nieszczęść wyczerpalyscie.
Oj chciałabym w to wierzyć, ale czasem tak trudno :( i tak jestem spokojniejsza niż dwa miesiące temu ale to dalej we mnie gdzieś siedzi i staram się nie nastawiać ani w tą ani w tą stronę. Takie razczej zawieszenie i póki co cieszę się tą nie wiedzą

Matko już pół godziny czekam w kolejce a wizyta o 12 dopiero. Masakra w tej przychodni u mnie :/

Cześć dziewczyny :) nie było mnie tutaj ponad 40 dni. Postanowiłam nie nakrecac się na Bobo, a po tym jak lekarz powiedział, że ten cykl jest na pewno stracony tym bardziej odpuscilam. A dziś rano taka niespodzianka. :)
Gratuluję[emoji4]
Dziewczyny szczególnie już te w ciąży miałyście może taki żółty śluz ? Zastanawiam się na ile to normalne, a na ile jakiś problem, najpierw to plamienie w czwartek, w piątek odpuściło, ale za to mam taki żółty śluz, nie jest to brązowe, różowe tylko ewidentnie widzę żółte na wkładce...
Ja miałam taki, zadnych innych objawów ale wyszło ze mam stan zapalny, musialam brac juz macmiror 500. Dzisiaj sie dowiem czy leczenie zadziałało bo maja byc wyniki cytologii.
@Dżasta1111 gratulacje :) ale super :)

@liczba no dziewczyny uciekly na drugi wątek ale jak go nadrobilam uznalam że nawet 1 zdania więcej tam nie zamienie. Zmrozil mnie temat nieświadomości i propagowania ze rzucanie fajek w ciazy jest szkodliwe niz palenie. Nie chcę ich oceniac ale te kieliszki w ciazy i fajeczki odepchnely mnie skutecznie.
Wczoraj czytalam ta akcje o fajkach.. szczena do podłogi mi opadła.. jak mozna swiadomie starac sie o dziecko jednocześnie twierdzac ze magle rzucenie bedzie gorsze niż dalsze palenie w ciazy...
Chcialam im podac przykład, swoj wlasny (jak lekarz rozpoznal wadę u mlodego od razu pytal czy palilam-ostatnia fajke chwile przed zrobieniem testu i zawsze bede sobie to wyrzucac bo to moja wina) zeby zadziałał na wyobraźnię ale odpuscilam, nie bede sie tak wciac w wątek, i tak by mnie zakrzyczaly skoro wszystkie tam wiedza najlepiej...

Mi się odkleił o łożysko to też zaraz było pytanie czy paliłam. Nie paliłam ale mój teściu z którym mieszkaliśmy non stop fajkę w ustach miał.

A ja piszę i na tamtym wątku. Dziewczyny prawda jest taka że każdy żyje jak chce, te kobiety które straciły dziecko już wiedzą że wszystko może się zdarzyć z naszej i nie naszej winy i są bardzo ostrożne. A te które palą To one będą musiały być z swoimi konsekwencjami a nie my
No wlasnie nie tylko one bo to glownie ich dzieci beda musialy zyc z konsekwencjami ich wyborów...
I dla mnie ok kazdy ma prawo zyc jak chce ale nie rozumiem tego co to sie tam odwalilo, nikt nie ma prawa oceniac matki placej itp itd...
No nie... zawsze bede takie oceniać bo mi sie to w glowie nie mieści. Tyle.
Czemu sie trzesiesz? Wszystko bedzie dobrze:) dziewczyny limit nieszczęść wyczerpalyscie.
Ej spokojnie będzie wszystko dobrze [emoji8][emoji8]

Tak one jak chcą niech robia ale po jaka cholere pisac na forum i wrecz zachecac... Nie rzucaj palenia w ciazy bo to jest gorsze.. Nigdy sie z tyn nie zgodzę. Kazda zyje wg wlasnego sumienia ma do tego prawo ale nie podziele tych poczynan jak sie je przekazuje innym kolezankom..

W ogóle forum nie jest od przyklaskiwania.. Kazdy ma prawo wyrazić jeśli się z czyms nie zgadza... Skoro maja świadomość ze w ciazy rzucanie jest gorsze to czemu nie rzucac wcześniej? W koncu swiadomie decyduja sie na starania wtedy nie trzeba stawac przed takim wyborem. Ja uciekam jak moge od palaczy bo moja mama np. pali i potrafi nawet nie wyjsc i w domu zajarac.. Ciagle sie z nia o to kloce i wychodze bo nie zamierzam tego wachac. My bierni palacze wdychamy jeszcze wiekszy syf..

Tak one jak chcą niech robia ale po jaka cholere pisac na forum i wrecz zachecac... Nie rzucaj palenia w ciazy bo to jest gorsze.. Nigdy sie z tyn nie zgodzę. Kazda zyje wg wlasnego sumienia ma do tego prawo ale nie podziele tych poczynan jak sie je przekazuje innym kolezankom..
Mądra odpowiedzialna kobieta rzuci fajki jak tylko dowie się o ciąży, te mądrzejsze już podczas starań ;) ok zarejestrowałam się uff. Na godzinę 14 mam do pracy ciekawe czy zdążę [emoji23]

reklama
Do góry