martoosia04
Fanka BB :)
Gratulacje dla nowej mamusi!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki zoltawy cala ciążę. I nieraz jest gesty a nieraz jak woda.Dziewczyny szczególnie już te w ciąży miałyście może taki żółty śluz ? Zastanawiam się na ile to normalne, a na ile jakiś problem, najpierw to plamienie w czwartek, w piątek odpuściło, ale za to mam taki żółty śluz, nie jest to brązowe, różowe tylko ewidentnie widzę żółte na wkładce...
Czyli nie panikować ok dzięki bo już się głupot na necie naczytałam rzecz jasna a co u ciebie ? Jak bobo ?Ja mam taki zoltawy cala ciążę. I nieraz jest gesty a nieraz jak woda.
Taaaa znam to, dziewczyna u mnie w poprzedniej pracy mi powiedziała że nie mogę iść na obiad bo ona musi zapalić w ciąży!!! powiedziałam co na ten temat myślę i od tamtego czasu starałam się nie zwracać na nią uwagi bo krew mnie zalewała, poroniła, wiem, że poronienia nie są często wina naszego stylu życia, ale ja bym miała wyrzuty, że paliłam w ciąży, dowiedziałam się też, że wina nie można pić ale tylko do 3 msc ciąży czasami ludzie mnie przerażają a ja sobie robię wyrzuty, że w czasie mdłości chce zjeść cokolwiek i sięgam po płatki czekoladowe eh :/@Dżasta1111 gratulacje ale super
@liczba no dziewczyny uciekly na drugi wątek ale jak go nadrobilam uznalam że nawet 1 zdania więcej tam nie zamienie. Zmrozil mnie temat nieświadomości i propagowania ze rzucanie fajek w ciazy jest szkodliwe niz palenie. Nie chcę ich oceniac ale te kieliszki w ciazy i fajeczki odepchnely mnie skutecznie.
Jest bezwonny? Gorzej jesli wyczuwasz niepokojacy zapach. U mnie lekarz mowil ze wszystko jest w porządku z wydzielina. Jak mam jak woda to przezroczysta.. A jak jest gestsza to taka zolta kremowa jak budyn.Czyli nie panikować ok dzięki bo już się głupot na necie naczytałam rzecz jasna a co u ciebie ? Jak bobo ?
Dokladnie. Staramy sie robic jak najlepiej.. Przerzucamy sie na jeszcze zdrowszy tryb zycia.. I o ile poronienia coz rzadza sie własnymi prawami to ta palaca matka truje siebie, dziecko i jeszcze ludzi dookola siebie... W nosie mialabym gdyby tylko sobie szkodzila. Ja wiem ze teraz mamy jedzenie bardzo chemicznd i wiele zla na nas czyha.. Ale nie lepiej minimalizowac ryzykro zamiast je propagować.. Dla mnie ciąża to czas kiedy powinniśmy szczególnie obchodzić sie ze soba i swoim dzieckiem.Taaaa znam to, dziewczyna u mnie w poprzedniej pracy mi powiedziała że nie mogę iść na obiad bo ona musi zapalić w ciąży!!! powiedziałam co na ten temat myślę i od tamtego czasu starałam się nie zwracać na nią uwagi bo krew mnie zalewała, poroniła, wiem, że poronienia nie są często wina naszego stylu życia, ale ja bym miała wyrzuty, że paliłam w ciąży, dowiedziałam się też, że wina nie można pić ale tylko do 3 msc ciąży czasami ludzie mnie przerażają a ja sobie robię wyrzuty, że w czasie mdłości chce zjeść cokolwiek i sięgam po płatki czekoladowe eh :/
Paulina ja też mam taki od czasu do czasu i też wujek google odpalony i złe myśli od razu [emoji16] wogole stresuje się co nie miara. Właśnie stoję w kolejce do rejestracji i się trzęsęCzyli nie panikować ok dzięki bo już się głupot na necie naczytałam rzecz jasna [emoji14] a co u ciebie ? Jak bobo ?
Czemu sie trzesiesz? Wszystko bedzie dobrze dziewczyny limit nieszczęść wyczerpalyscie.Paulina ja też mam taki od czasu do czasu i też wujek google odpalony i złe myśli od razu [emoji16] wogole stresuje się co nie miara. Właśnie stoję w kolejce do rejestracji i się trzęsę